Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Androidos tablet topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
Üdv itt mindenkinek!
Problémám van az új LG OLED CX TV-vel.
Feltűnt, hogy készenlétben állandóan világít a rákötött HDD ledje akár 1 nap után is. Először arra gondoltam, hogy valami hálózati beállítás miatt nem állít le mindent a TV kikapcsoláskor. Jobban belefolyva arra jutottam, hogy amennyiben kikapcsolás előtt leállítom a live play-t akkor átáll teljesen készenlétre a TV és a HDD is kikapcsol. Rádugtam a TV-t egy fogyasztásmérős konnektorra és amikor készenlétben mükszik rajta a HDD, olyankor 13-25W ott felvesz a normál 1-2W helyett.
Érdekes mert az előző 3.6-os WebOS TV-men ezzel nem kellett foglalkozni. Ha be volt kapcsolva a L.P. akkor is leállt a HDD kikapcsoláskor, majd bekapcsoláskor elindult újra automatikusan.
Van arra valami megoldás hogy ez normálisan működjön vagy sikerült ezt a funkcióját az LG-nek elcsesznie?
Kicsit macerás ha az L.P-t minden be és kikapcsolásnál birizgálni kell, hogy működjön.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG OLED65C41LA OLED evo 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Lenovo Legion 5 pro
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vhiktor