Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Apple MacBook
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
üzenetére
Félreérted, annak a kettőnek semmi köze egymáshoz. Az nV CP listája csak arra volt válasz, hogy akinek válaszoltam, méltatta, hogy miért 12 és nem 10 bitet választok ki. Ennek semmi köze ahhoz, hogy nem működik jól 1080p120 módban a HDR. De mint írtam, HDR módban ki is szürkül az menü, nem tudom kézileg állítgatni, olyankor a Windows kezeli ezt.
Kérlek ne nézzetek már ennyire hülyének.

Csak annyira vagyok hülye, hogy elhittem, ezek a dolgok tényleg működnek és hasznosak, nem azért, mert azt se tudom melyik fán teremnek a TV-k, vagy hogy azt akarom bizonygatni 4+4=9.
Amúgy az imént találtam egy új hasonló bugot. Beállítottam a Mass Effect Andromeda játékban az 1080p120-at és HDR10-et. Ekkor ugyan olyan világos/mosott volt a kép, mint Windows asztalon.
De ami még érdekesebb, hogy próbaképp átböktem DolbyVision-re. Kiírta a TV, hogy DolbyVision, aztán elsötétült a kép (vak feketeség). Vakon kiléptem a játékból a Windows asztalra, és még mindig DolbyVision képmódban van a TV. Kikapcsoltam a Windows-ban a HDR módot (úgy tűnik átkapcsolt erre, mikor a játékban HDR-eztem), majd a TV-t is kikapcsoltam és vissza be, de még mindig DolbyVision-ben van (mindjárt kiégeti a szemem).
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple MacBook
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG OLED65C41LA OLED evo 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I Magyar I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor