Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Akit nem zavar, azt nem zavarja, nekik a jobb, én sajnos háklis vagyok ezekre k..ra.
A panel egyébként dobozban volt, itt lett kibontva és - akinél volt ilyen csere biztosan tudja-, hogy durva csomagolás mellett, valami ezüst hővédővel is védve van a panel teljesen. Fóliát is én szedtem le róla, mikor a helyére került.
A dobozára raktam két plüss plédet, erre fektettük a tévét négyen, majd szétkapták a hátsó részét, "régi" panel kiemeljük eltesszük máshova, hajlik, mint valami papír uhh B+. rosszul voltam a látványtól, de szerintem mindenki...
Na ez engem nem érdekel, ha eltörik (mondom magamban), de az új, azzal ne legyen semmi.
Végülis a dobozából finoman lett kicsúsztatva a plédre.
Itt már ki van cserélve, csak a takaróburkolat van vissza, aki még nem látott ilyet..
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Raspberry Pi
- Nintendo Switch 2
- Le Mans Ultimate
- EAFC 26
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor