Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- RAM topik
- Képkategorizálás, képkatalogizálás, képrendezés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hsrasus
aktív tag
Hello,
Én úgy tudom, h helyi hálózaton nincs transcode, ugyanúgy DLNA-n keresztül játssza le a filmeket, mintha TV-ről indítanád, csak megvan hozzá az a felület, amit írtál. Transcode akkor jönne képbe csak, ha a készülék nem képes valamilyen formátumot lejátszani, de mivel a NAS hw-re tutira gyengébb, ezért nem fogja bírni ilyen esetben a transcode-ot (kivéve, ha valami régi divx, de én itt valami 4k csodaformátumra gondoltam). Illetve távoli lejátszás esetén számít még a transcode, de többé-kevésbé ezt is meg lehet kerülni ha úgy állítod be, h a teljes neted sávszélét használhatják távolról, de ahogy értem itt nem ez a cél. (viszont hasznos lehet, h pl ősökkel is meg lehet osztani a filmjeidet...)
Ha a Plex-hez nézel kompatibilis NAS-t, akkor érdemes lehet ezt végignézni, ha a transcode is fontos, de helyi hálózatra transcode nélkül is lehet egy alap NAS-t is használni (ha fel lehet rá tenni a PLEX szervert).
Új hozzászólás Aktív témák
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor