Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pyxis
csendes tag
Sziasztok!
Lehet nem ide tartozik szorosan a kérdésem, de annyira ideszoktam mielőtt kiválaszottam a TV-t, hogy felteszem először itt és mégiscsak egy LG OLED-em van. 😊
Van nekem egy B9-em (egy 10 éves Pana plazmát váltott) és ha már okos a TV, szeretném elhagyni mellőle az Apple TV-t.
Az utolsó dolog amire nem találtam jó megoldást, az a film lejátszás NAS-ról.
Jelenleg egy régi NAS van itthon, amin a filmeket tárolom (és futtatja a torrentet), erről játssza le az Apple TV-n az Infuse a filmeket. Az Infuse király, imádom, mert borítóképekkel, IMBD ponttal, stb-vel listázza a filmeket, két gyerek is van itthon, ezért különösen fontos hogy valami szép formátumban (ne szövegesen) legyenek listázva a filmek és könnyű legyen használni.
Ezt váltanám le valamivel a TV-n. A LG shopban nincs Infuse, van helyette Plex, amihez viszont Plex server kell. Ezt nem fogom tudni felvarázsolni a mostani NAS-ra, mert olyan régi. Ha kell lecserélem a NAS-t, de nem mennék 40e Ft fölé (vinyó nélkül)…
Van ötletetek, hogy mi az a kombó, ami működik az LG-n elérhető valamelyik lejátszó progival és tudja a szép borítóképes lejátszást? Vegyek egy belépő szintű Synology NAS, arra Plex servert és használjam a TV-n a Plex-et? Azt olvastam az alap Synology-k nem elég erősek ehhez. A transcoding-ot a TV vagy a NAS fogja csinálni egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Samsung kuponkunyeráló
- World of Tanks - MMO
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- sziku69: Szólánc.
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor