Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Rtings-ről kopiztam egy beállítást, de kicsit másképp oldottam meg, mint ott javasolták. (tudom, tudom, ne is mondd)
Plazmához képest igen más. A színek pazarok szerintem, de valóban másképp mutat, mint a Panán. Szokni kell azt is, hogy le akar mászni a szereplő a képernyőről. A plazmán ez sem volt magától értetődő, mint ahogyan a színek kavalkádja sem.
Asszony szerint olyan, mintha 3D-s lenne, pedig nem is azt néztünk...
Otthoni körülmények között elég durva a különbség, hidd el. Én sem gondoltam volna. Azt is megértem, ha ezt szoknia kell, mint ahogyan nekem is, de én nem úgy fogom fel, mint a nejem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Otthoni körülmények között elég durva a különbség, hidd el. Én sem gondoltam volna. Azt is megértem, ha ezt szoknia kell, mint ahogyan nekem is, de én nem úgy fogom fel, mint a nejem.
Vhiktor