Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ΞΔGLΞ

nagyúr

válasz Zjunior #45728 üzenetére

Válaszolok közben, mert vagy nem látod, vagy átsiklottál felette....
    Egyrészt a GX (CX) a legújabb tévéjük, amióta megvettem, három frissítés jött rá 1 hét alatt.
    Szemmel láthatón finomítottak már most a képminőségen és nyilván egy rakás frissítés jön még a tévékre, de kb a Vincent csávó ugyanezt ecsetelte 2 hónapja.
    C9-ből gyárit max külföldön lehet kapni, németországban van, azt tudom biztosan, de itthon csak bemutató darabok elérhetők már.
    Én a GX-et és c9-cet is próbáltam egymás mellett, az arcfelismerő algoritmus tényleg frankón dolgozik, de nyilván ez is tovább javul a jövőben az A9 harmadik generációs processzornak köszönhetően. B9-ben, ha jól tudom a7 a proci. Mind a kettő gyors menüben, de gx - cx kb, mint a villám. Beszéltem egy LG mérnökkel is telefonon Németországban, elmondtam, hogy micsoda hülyeségeket tapasztaltam gx-nél. Pl a net, akkor mondta, hogy ezek mind ki lesznek javítva és bár még nem érzékelhető, de tovább fog gyorsulni mindenben a gx-cx, mert 25%-al több a nyers erő az x- típusokban.
    Emiatt rendeltem egy 77-es cx-et (asztalon lesz), németben kapható MO-n max 65 az elérhető, keddre megyek haza, akkora ki is hozzák, szerencsére épp 20%-os leértékelés van rá, az elég jelentős.
    De...még mindig azt mondom, hogy egy sony a dobozból kivéve maga a tökély, de mivel napok rámentek, hogy a gx-en elérjük a számunkra tökéletes képminőséget, amit kívülről fújok, ezt a cx-en beállítom fél óra alatt.

Új hozzászólás Aktív témák