Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• chros

őstag

válasz Fisha #45209 üzenetére

A teljes hangrendszerek kiertekelese meg nehezebb mint a kijelzoke, mert keptelenseg osszehasonlitani azonos korulmenyek kozott 2/3/5-t, mint pl Vincent a TV-ket. Ennek megvan az az elonye, hogy nem tudjuk mi hianyzik :)
    Itt pl nincs Atmos kiepites, egy darabig nem is lesz. Egy Yamaha RX-A870 es 6 Polk Audio hangfal (2 allo, s 2.kisebb hatra, koztuk a melylada) szolgaltatja a terhatasu hangot (zenet is 4.1-el hallgatok). A kabelezesre en 10%-ot tudtam, semmi fancy kabel, de nem is az alap (elfelejtettem a markat).
    A 2 allo hagfal bi-amp-ba van kotve zene miatt, de valszeg vakteszten elbuknek vele :) Szinte mindig night mode-ban megy filmekhez (zenehez nem), s nagyon kellemes hangot/teret produkal, csakis mindig eredeti hanggal. Bar szo szerinti TV adas nem megy rajta soha (mar 20 eve nem :)), de minden tartalom ezen keresztul szol, pl neha sport is, ha kell 5.1-be upmix-elve.
    Szoval nem olcso mulattsag ez sem (ez is olyan 600-700 korul volt), de aki teheti, az rakjon ossze legalabb egy 5.1-t, teljesen mas, mint egy soundbar vagy a TV hangszoroi :)

Es ha mar elojott a lapos fold :) : en sem hiszem, hogy lapos,. de azt sem hiszem el, hogy gombolyu!!! :D Kb 95%-a annak, amit mondtak/tanitottak nekunk hazugsag... (penzugyi rendszer, tortenelem, holdra szallas, szept tizenegy, medical establishment, stb)
    Pl hallottatok a bosniai piramis rendszerrol??? kb 13 eves hir, allitolag nagyobb mint a legnagyobb egyiptomban. Szemely szerint nem voltam meg ott, egy baratom mar igen. :)

Új hozzászólás Aktív témák