- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
myl
csendes tag
Sziasztok, lassan túlvagyok a bejáratási időszakon, legalábbis a nagyján (kb. 100-110. óránál tartok) a C9-cel, és eddig viszonylag próbáltam kíméletesen bánni a TV-vel, kerültem a hosszú HDR filmeket és játékokat, csak SDR ment, viszont a 100. óra után mostmár viszket a tenyerem és bele szeretném vetni magam a HDR világába.

A kérdésem az lenne, hogy HDR játékoknál (PS4 Pro) mennyire para a fehér felirat IR/burn-in szempontjából? Filmeknél/sorozatoknál megoldottam ezt az általatok javasolt szürke/áttetsző fehérrel, viszont a játékoknál ugye nagyon ritka, hogy a méreten túl bármi mást lehessen állítani, így ott eredendően fehér lesz.
Bizonytalan vagyok ebből a szempontból, mert éppen megértem a dolgokat feliratok nélkül is ha azt mondjátok, hogy inkább kapcsoljam ki, de a megszokás miatt mégiscsak azzal lenne az igazi, ezért lennék kíváncsi a tapasztalataitokra!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor