Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MrBazsi #44496 üzenetére
Írtál a B8, C8, B9, C9 és E9 tévékről, és hogy a mester szerint az első négy szinte ugyanolyan, az E9-en meg szebbek a színek. Eszerint mindegy, hogy melyikhez hasonlítod az E9-et, ha már szövegértelmezés.
Nekem az is gyanús, hogy a B8, C8 => B9, C9 kapcsán fel se merültek a hozzászólásodban a szempontok, holott a 9-es széria kézenfekvő újítása a HDMI 2.1, illetve a kapcsolódó funkciók. Ez vízválasztó lehet.
A statisztikában létezik egy olyan kulcsfogalom, hogy reprezentativitás. A szervizes tapasztalatokkal az a baj, hogy rendszerint ettől állnak olyan távol, mint Makó Jeruzsálemtől.
Az árral kapcsolatban is hihetsz neki bemondásra. Én azért kíváncsi vagyok, hogy ha a 48CX 20-30%-kal olcsóbb az 55CX-nél, akkor abból hogyan lesz bőven 400 ezer alatti ár. Kezdetben sehogy, esetleg akcióban az ünnepekkor, vagy majd tavasszal.
A nagyobbak ára sem egyfajta helyettesítő hatás, hanem a kínálati oldal változásai miatt fog várhatóan tovább csökkenni. Nő például a kihozatal, közelítik az optimális üzemméretet, beindul(t) az MMG gyártás.
Egy bekezdést akartam írni, de basszus, ezer sebből vérzik a hozzászólásod.
_____
Felhasználó saját kérésére javítva.[ Módosította: #40993792 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus