Hirdetés
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Már azt hittük, hogy nem jön több fordulat, de az ASUS ellentmondott magának
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Párban a járnak a 100 gigabites hálózati portok a QNAP újdonságán
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- iPad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaHU
addikt
Megjött az Alzától a C9-em, eddig minden okés vele, nem tűnik refurbished-nek.
De úgy néz ki az HBO GO-val csúnyán alászaladtam.
A vásárlás előtt csináltam egy gyors keresést a Google-ben a HBO GO és az LG tévék kapcsolatáról. Az első 3 találatba beleolvastam (köztük a hivatalos LG oldallal) és azt írták hogy a 2016-19-es modellek mind, köztük a C9 is HBO GO képes.Hát úgy tűnik nem, mert nincs ilyen App-juk. Még mélyebb keresés, és kiderült hogy az év elején hipp-hopp megszűnt az együttműködés. Lehet, hogy csak nekem új, de ez azért gyomron vágott...
Sürgősen kellene valami megoldás arra, hogy hogyan HBO GO-síthatom a készüléket, mert kitör a lázadás a családban.

Van otthon XBox és PS4 is, de ott az accountjaim mind külföldiek (a PS-nél nem is tudom megváltoztatni, az XO-n talán) így azokról sem megy. Próbáltam telefonról "átdobni" de amíg egy YouTube videóval könnyedén meg tudom tenni (megjelenik a listában a TV) addig a telefonos HBO GO applikációban nem, csak valami "Közeli készülékek" ez után viszont PIN kódot kér, amit szerinte a TV látnom kéne, de persze nem...
Olyan megoldás kellene amit könnyen tud kezelni minden családtag, végső esetben egy másik hardver is szóba jöhet, de akkor azt vezérelje a TV távirányítója is. Vagy már túl sokat kérek?

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A vásárlás előtt csináltam egy gyors keresést a Google-ben a HBO GO és az LG tévék kapcsolatáról. Az első 3 találatba beleolvastam (köztük a hivatalos LG oldallal) és azt írták hogy a 2016-19-es modellek mind, köztük a C9 is HBO GO képes.
Vhiktor