-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#72042496 #39026 üzenetére
Köszi a gyors választ! Igen, az idén megjelenő konzolokra gondoltam! Csak azért nézegetem a jelenlegi OLED generációt, mert ár-érték arányban talán jobban járnék ezzel, mintha ősszel megvennék egy frissen bemutatott tévét "teli áron". Így be tudom állítani az árfigyelőket és lecsaphatok egy jó akcióra - ha lesz ilyen. Ebben a kategóriában szerintem akár 2-300k-t is megspórolhatok így - de ebben sajnos nem vagyok biztos. Soha nem vettem még day-1 tévét, szval nem tudom, h milyen gyors áresésre számíthatok?! Az új konzolok elvileg novemberben érkeznek, így talán várhatok a TV vásárlással pár hónapot az új széria bemutatása után.
Szerk.: Nem a HDR 1000 címkére gondoltam!
Hanem konkrétan arra, h 1000 nit alatt nincs "értelmes" HDR. De ezek szerint ez az OLED tévékre nem igaz?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Synology NAS
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest