Hirdetés
- Modding és elektronikai kérdések
- Leállította a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kriszbmx
tag
válasz
djpundro
üzenetére
Volt C8 es C9 is 65os meretben. Cserek lettek, panel hibaval, illetve egyiken eleg eros tinting volt. Jelenleg varom a 65E9 et.
Kozben en is talonban tartom a 75Q85 ot.
Csaladban van egy Q70.
Oszinten egyik olednel sem veltem felfedezni ,hogy egy lcdhez kepest szurkebb lenne!
Engem a tinting zavart, de az mas teszta.
A q70 eloben egy regi tvhez kepest kibaszott jo, es szep kepe van. Fenyero is jo, szin is szep. DE az oled a tintingel egyutt is magasan folotte van.
A 75Q85 csak akkor lesz, ha az E9 is bajos lesz vagy a szemem nem szokja meg az esetleges tintinget. Akkor elengedem az oledet de ez sajat dontes. Akkor kiprobalom a 75q85 ot. Azt elore tudom,hogy olyan durva szin nem lesz, csak hatha a merete majd karpotol . Megvarom mig a 65e9 arara csokken.
Azota is jarkalok mm be mig varom az erkezest es nyomkodom egyutt a q85 q90 es az oledeket. Boltban is latni hogy szebb az oled. Nekem meg paromnak pedig pont az oleden volt minden feher feherebb es a szinek szinesebbek.
De konkret velemenyt csak akkor tudnek a q85 re mondani ha lenne otthon egy egyutt az E9 el. Ha nem lenne epp ajto ablak csere akar rendelnek is egyet melle, aztan vagy vagy :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Fotók, videók mobillal
- Gyúrósok ide!
- Modding és elektronikai kérdések
- Leállította a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Pro Konzol! 2029.06.09-ig garanciális, nincs 2 hetes!
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor