-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cichlid1
tag
válasz
rothfb
üzenetére
Néztem LG-t, aztán Philipset, majd a végén a Panákat.
Gyakorlatilag én úgy látom, hogy az LG csinál egy jó panelt, de mint tévé, azért a Pana, Sony jobb tévéket gyárt alapvetően. ezek prémium márkák és ennyi. A Philips kiesett, az Nadroid miatt és én a képfeldolgozó procijukat sem éereztem combosnak. A Demókon nem volt meggyőző a képük.
A Pana mellett azt láttam, hogy nagyon nagy hangsályt kapott a képminőség, a képfeldolgozás és mellette egy vállalható operációs rendszert is összeraktak, mégha az LG-nek jobbra is értékelik az Webosát.
A Pana természetes színei, a képminőség egyszerűen nem kényszerít kompromisszumokra. Másban szívesen megkötöm, de egy tévének a képe a legfontosabb
Ráadásul ha LG-t vettem volna akkor minimum a C9-et.
A Pana GZ950 és C9 teljesen forintra egy árban van jelenleg is. Akkor meg inkább a Pana ugyanennyi pénzért.Valahogy így alakult ki a végső döntés!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 26
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor