Hirdetés
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpundro
aktív tag
válasz
blakey
üzenetére
Tehat hülyeseg külön a C9 re mondani ?! Erre en is gondoltam ,hogy szerencse dolga es mindegyik nel megtörtenhet .
Nalam nem lesz gond a visszaküldes mivel en nagy Online bevasarlo köszpontol vettem es oda szo nelkül visszaküldhetem .
[link]
Innen es meg kaptam 200€ jovahagyast .Különben ebböl az aruhazbol veszek mindent mivel 3 ev garancia van mindenre 2 ev helyett es mindent inygyen szalitanak ki .Különben hogyan kelle megnezni? piros TESZT foto val?
Ja igen ,es a pixel hiba mar ujonnan megjelenik es nem egy idö utan is bir ?Vagy az beeges ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux Mint
- Robotporszívók
- E-book olvasók
- Yettel topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor