Hirdetés
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Mire alkalmas manapság egy 8 bites számítógép? Mondjuk erre!
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
renatto
üzenetére
Nem vettem volna meg 800k-ért sem a 77C9-et, C8-at se.
Másként tekintek ezekre a termékekre... ezek mind szórakoztató elektronikai cikkek, nem termelsz velük pénzt. Van aki igen, de a 99% nem, ebben biztos vagyok.Megveszed, elhozod... kb újkori értékének már x%-át éri. Tehát nem lehet rájuk vagyontárgyként gondolni mert elavulnak. Ez azért nem ingatlan.
Épp ezért szerintem nem lehet racionálisan szemlélni... vágysz rá, kell, stb... megmagyarázod magadnak, hogy nem lehet enélkül élni stb...
És megveszed.Ha nagyon erős lenne a vágy egy 77-esre akkor már rég megvettem volna.
Az más kérdés, hogy valami mesét költenem kell asszonynak, hogy megmagyarázzam miért is kurva jó ez nekünk.
Nyilván mindenki másként gondolja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433FN - i7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor