Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
"Kiváncsi vagyok, hogy a nagy fogyasztóvédők, mint Daneel, mit szól ehhez..."
Hülye.
Összességében jól járt AL, még akkor is ha hivatalosan nem így kéne eljárnia a cégnek.
Sőt, ez így még mindig jobb mintha kerítettek volna neki egy 2017-es panelt valahonnan szervizelésre.A törvény "szerződés előtti állapot visszaállításáról beszél" mely nem lehet más mint = pénz vissza. Szerintem elég egyértelműen fogalmaz. Ha jól rémlik akkor ebben a törvényben még az is egyértelműen le van írva, hogy elsődleges fontosságú a fogyasztó vagyonértékánek megőrzése. Tehát nem kaphatsz a mai nap olcsóbb készüléket mint amilyen a meghibásodott készülék újkori értéke volt.
De mint mondtam, az teljesen törvényes ha szereznek egy régi panelt és megcsinálják.
Kecske és káposzta esete...Al helyében bíróságra jártam volna, - pénz vissza - majd vesz QLED.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év ÁRGARANCIA
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor