- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Gaben360
üzenetére
Kiegészítve mindazt, amit a többiek írtak...
Általános képminőségben az egy remek készülék; kontrasztos, tűéles képet ad, vibráló színekkel, parádés fekete szint mellett...
Jó minőségű képtartalmat élmény nézni egy ilyen OLED készüléken.

Ha televíziózásra használod, akkor valószínűleg csalódás lesz; különösen, ha az amerikai ismeretterjesztő csatornákat nézed rajta, mert némelyik nézhetetlenül szaggat. És ezen még az interpoláció sem segít.
Én egymás után két hibás példányt is kifogtam, ezért végül visszakértem a pénzemet. Sajnálom, hogy így volt, mert különben nem adtam volna el!
Én kifejezetten a Blu-ray filmek és a 3D BD filmek miatt vásároltam, és azt kell mondjam, hogy a felezett felbontás ellenére is páratlan a 3D-je ennek a tévének.
Bármilyen szögből nézed, ugyanolyan tűéles 3D-t produkál, és manapság "fillérekért" vásárolhatsz szemüveget hozzá, ami nagy előny.
Egyértelmű, hogy egyetlen más technológiájú televízió sem képes még megközelítőleg sem ilyen jó 3D képet produkálni.
Mindent összevetve, ha házmozi célokra, és konzolos játékhoz vásárolod, biztosan nem fogsz csalódni a látványban.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Robotporszívók
- Formula-1
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED 65 C2 TV - 4K, 120Hz, színkalibrált
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG OLED48C41LA 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Asus Tuf Gaming A16 ÚJ // Ryzen 7 // RTX 5070 // Számla // Garancia //
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor