Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • grabber

    addikt

    válasz renatto #34333 üzenetére

    Egy szóval nem mondtam,hogy szar az OLED!!! Másnak is ajánlottam. Azt mondtam,hogy megbízhatatlannak tűnik ennyi panel csere után és erről egy rohadt szót nem szólnak a boltban. Te sem azt mondod,hogy forumtárs. Baromi jó az OLED,de készülj fel lehet hogy panelt kell majd cserélni,mert vannak bajai. Kicsit megbízatatlan,de megéri így is,mert a gariztatás is flottul megy.
    Csak te egód sérült abban,hogy szóvá mertem tenni,hogy sok a garis hiba szerintem és ezt előre nem mondja senki. Ezek után nem azt mondod,hogy számoljuk meg tényleg több-e a gond az OLED-del,hanem még rám támadsz,hogy hülye vagyok. Az OLED-ről senki sem mondhat egy rossz szót sem. Ha rajtad múlna még ban-t is kapnék mert le mertem írni,hogy panel csere,meg beégés

    rothfb: Magamra veszem. De nem ócsároltam az OLED-et. Linkeltem neked is a saját véleményemet a QLED-ről. Ott is ajánlottam az OLED-et. Nem kell szembeköpni magad,de ha gariztatni kell a termékeket akkor tudod,hogy már menet közben nem az a termék amit megvásároltál. Ha veszel egy szuper tv-t akkor végig legyen jó.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák