Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5-7640X / i7-7740X "Kaby Lake-X" és i9-7xxx "Skylake-X" (LGA2066)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
nolika
üzenetére
Nálam is volt ilyen. Szerintem a pixeleltolás miatt. Próbáld meg hogy HDMI-n küldesz rá valamit, amint bekapcsoltad a tévét. Ha laptopról ráküldtem a jelet, minden rendben volt a tesztképeken is. Akár 3-4mm is elmozdul a kép. Az egérrel le tudod ellenőrizni a kép szélénél, hogy van vagy nincs "fekete csík". Az egér színe látszódni fog, ha el van tolva, akkor is.
#32951 chros Azért azt írtam mert tudtam, hogy neked az van!
Amúgy arra volt a legtöbb panasz, gondolom mivel kb 2-5-10x annyit adtak el belőle mint másból (pl C8). B9/C9-et kezeltél már? Van látható különbség B8-hoz, vagy akár egymáshoz képest? Olyan különbségre gondolok, ami nem csak műszerrel érzékelhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Amúgy arra volt a legtöbb panasz, gondolom mivel kb 2-5-10x annyit adtak el belőle mint másból (pl C8).
Vhiktor