Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mankó

    veterán

    válasz Elims #31918 üzenetére

    A Q70 nagyon nem egy kategória a C9-el, a C9 újabb technológia, hdmi 2.1, sokkal jobb választás és nem 150-el ér többet, ennyi különbséget lazán megér, még többet is. Bár nekem lett volna ilyen lehetőségem, bár így sem panaszkodom. Nálam 135-be fájt a csere.
    Én nagyon átgondolnám helyedben a választást.
    Nekem volt Q80-am, ami a Q70-től simán jobb tv, most mégis egy Panasonic FZ800E-m előtt filmezünk.
    Röviden:
    Jó TV volt a Q80, jó feketék, szép színek, nagyon jó hang, okos távcsati. Tökéletes mindenes tv-nek. A Panasonic inkább a megjelenítésre koncentrál. Hangja, távcsatija gyengébb a Q80-hoz képest, de nem is lényeg, mert hm erősítő van. Képe jobb, sokkal szebb, természetes színekkel, részletes árnyalatokkal, gyönyörű feketékkel. A Qled összemosta az árnyalatokat és így ért el szép feketéket, Olednél nyoma sincs ilyen jellegű megoldásnak. Sötét szobában odabaszós a képe, főleg megfelelő forrással. Sosem látott részleteket is előhoz, mintha több színnel vagy nagyobb felbontásban néznéd ugyanazt a filmet. Érdekes, sokszor ál-leejtős.
    Világos szobában a Qlednek jobb képe volt, (de sokszor nagyon fényesnek, fárasztónak éreztem a képét. Este is, nappal is), de az Oled is nézhető, én rosszabbra számítottam.
    Sajnos egymás mellett nem tudtam tesztelni őket, úgy szembeszökőbb lett volna a különbség, de az Olednek bőven jobb képe van hidd el, sokkal. 2 hét távlatából meg méginkább ez a véleményem. Volt olyan haver aki 2 perc után levonta a lényeget, hogy sokkal jobb színei vannak, mint a Samsungnak voltak, pedig azt hetekig állítgattam. Más liga a 2 tv.

    A C9 meg még ennél is jobb lehet, 65-ös méretben nekem az már megfizethetetlen lett volna. A Pana 500 ezres árával is szerencsém volt, de már azt is sokaltam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák