Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
A Q70 nagyon nem egy kategória a C9-el, a C9 újabb technológia, hdmi 2.1, sokkal jobb választás és nem 150-el ér többet, ennyi különbséget lazán megér, még többet is. Bár nekem lett volna ilyen lehetőségem, bár így sem panaszkodom. Nálam 135-be fájt a csere.
Én nagyon átgondolnám helyedben a választást.
Nekem volt Q80-am, ami a Q70-től simán jobb tv, most mégis egy Panasonic FZ800E-m előtt filmezünk.
Röviden:
Jó TV volt a Q80, jó feketék, szép színek, nagyon jó hang, okos távcsati. Tökéletes mindenes tv-nek. A Panasonic inkább a megjelenítésre koncentrál. Hangja, távcsatija gyengébb a Q80-hoz képest, de nem is lényeg, mert hm erősítő van. Képe jobb, sokkal szebb, természetes színekkel, részletes árnyalatokkal, gyönyörű feketékkel. A Qled összemosta az árnyalatokat és így ért el szép feketéket, Olednél nyoma sincs ilyen jellegű megoldásnak. Sötét szobában odabaszós a képe, főleg megfelelő forrással. Sosem látott részleteket is előhoz, mintha több színnel vagy nagyobb felbontásban néznéd ugyanazt a filmet. Érdekes, sokszor ál-leejtős.
Világos szobában a Qlednek jobb képe volt, (de sokszor nagyon fényesnek, fárasztónak éreztem a képét. Este is, nappal is), de az Oled is nézhető, én rosszabbra számítottam.
Sajnos egymás mellett nem tudtam tesztelni őket, úgy szembeszökőbb lett volna a különbség, de az Olednek bőven jobb képe van hidd el, sokkal. 2 hét távlatából meg méginkább ez a véleményem. Volt olyan haver aki 2 perc után levonta a lényeget, hogy sokkal jobb színei vannak, mint a Samsungnak voltak, pedig azt hetekig állítgattam. Más liga a 2 tv.A C9 meg még ennél is jobb lehet, 65-ös méretben nekem az már megfizethetetlen lett volna. A Pana 500 ezres árával is szerencsém volt, de már azt is sokaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Viccrovat
- További aktív témák...
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Használt iPhone 15 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor