Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
Tegnap pixelfrissítést csinált a tévém, ami kicsit érdekesen alakult. Mikor este rányomtam a kikapcsoló gombra, kiírta alul középen kis üzenetben - mint pl amikor nincs jel - hogy "a pixelfrissítő elindult és a tévé hamarosan kikapcsol". Ennyit tudtam elolvasni. Ki is kapcsolt, kb 7 perc múlva a szokásos időben és módon "kattant" is. Ez eddig rendben. Később viszont arra keltem fel, hogy a tévé bekapcsolt, megint kiírt valami pixelfrissítős szöveget, viszont ezúttal bekapcsolva maradt, de a pixeleket lekapcsolta, csak 1 db fehér pixelcsík világított a kijelzőn vízszintesen és ez kb percenként 20-25cm-rel lentebb ment... Na ezt nem igazán értettem és nem is láttam még ilyet. Ma első bekapcsoláskor kiírta hogy a pixelfrissítés befejeződött, így gondolom valamelyik "kétezres" frissítés lehetett ez. Ez így megy amúgy?! 55B7 a tévé.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor