Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizsa7777777
tag
Sziasztok! Ma jöttek kicserélni a panelt az LG 55B7V típusú készülékemben. Pixel hiba miatt, még garanciába megcsinálták. Azt el kell mondanom, hogy tényleg flottul ment a dolog. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, elmondtam mi a baj, rá 5-10 percre már hívtak is a szervíztől, hogy akkor küldjek képet a hibáról stb, és akkor meg is rendelték a panelt. Ma pedig ki is cserélték. Kevesebb mint egy hét alatt lement az egész folyamat.
Viszont most ezen az új panelon már örültem, hogy nincs semmi gond tök jó de most mégis észre vettem, hogy egy pixel (elég látható helyen van sajnos majdnem a képernyő közepén) a kék színeknél fehéren világít, de csak a kéknél(és annak árnyalatainál), a többi színnél nincs gond. Ez idővel majd elmúlhat szerintetek, be tudhatom, annak, hogy 0 perces a panel ?
(még a pixel frissítést nem volt időm elindítani, mert jönnöm kellet dolgozni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(még a pixel frissítést nem volt időm elindítani, mert jönnöm kellet dolgozni)
Vhiktor