Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért írtam külön, mert mindenkinek külön válaszoltam...
Egyébként én nem arra vagyok dühös, hogy a Pana nem nyert, mint tavaly. Hanem a reakciókra.
A gyártók szerintem elérték egyelőre a technológia határait. Legalábbis ezzel a panelgenerációval. Itt már nüansznyi a különbség. Én még azt is elképzelhetőnek tartottam volna, hogy ha az LG oda rak egy felsőkategóriás oled tv-t, azt is "megveri" a C9. Itt inkább az lenne érdekes, melyik tv produkál kevesebb képhibát, gondolok itt a szokásos oled betegségekre.Visszatérve igen kiakadtam, mert többek között én vagyok megvádolva olyan viselkedéssel, hogy márkát degradálok (LG), miközben itt ipari szinten zajlik ugyanez. Sokan észre sem veszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor