Hirdetés
- Nem csitul az Intel Foundry és a TSMC közös üzletének pletykája
- Megnyitotta a PhysX GPU-s részét az NVIDIA
- Hamarosan megjelenik a Colorful legújabb, Frozen szériás AMD X870 alaplapja
- Pár közelgő ASUS ProArt monitor a Las Vegas-i NAB Show-ról
- Ingyen teljesítménylöket egyes Radeon RX 9070-ek gazdáinak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ingyen teljesítménylöket egyes Radeon RX 9070-ek gazdáinak?
- Hobby elektronika
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Pár közelgő ASUS ProArt monitor a Las Vegas-i NAB Show-ról
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
rothfb #29642 üzenetére
Nézd...egy részt megértelek...nyilván mindenki többet várt...őszintén engem nem érdekel ez a történet, szerintem nagyot már nem bírnak ezen a technológián fejleszteni, maximum, ha valami robbanás szerúen újabb, jobb panelt csinálnak...
Itt senki nem hangoztatta, hogy a pana és sony tulajok idióták (vagy hogy szvaiddal éljek pana "buzik"...mert klasszikusokat, csak pontosan), egy végeredmény nyilván önmagáért beszél...viszont az is igaz, hogy sokkal jobb, ha az LG magán kívül is talál oled forgalmazókat, főleg, ha minőségben egynerangúak (vagy esetleg jobbak) vele....
Én egy kissé problémának látom, hogy 5 beírásból 4 a tied, szerintem vond össze a mondani valód, így épp úgy hat, mint ha mérgedben ki akarnád írni magadból minden bajodat....és No offense, nem idegesítés képpen írtam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest