Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AkosKJ

    tag

    Ma kaptam ezt a választ az LG től.
    A kérdés az volt hogy 5 év gondoskodás lesz e idén, valamit plusz garancia vásárolható-e náluk, és az elmaradhatatlan beégés😂 normál használat mellet napi 4-5 óra tv adások és Hdr filmek 😁😁
    55 C8pla a kiszemelt.
    . Erre kaptam ezt a választ.

    Örömünkre szolgál, hogy érdeklődik a termékeink iránt.
    Az 5 év gondoskodás promócióval kapcsolatban azt tudom Önnek mondani, hogy jelenleg csak a Telekomtól vásárolt készülékekre van lehetőség plusz garancia évek ingyenes igénybevételére, ha regisztrálják a terméket erre az akciónkra. Általánosan kiterjesztett ilyen promóciónk nem lesz ebben az évben már. Ha nem a Telekomtól vásárolná a készüléket, akkor is van lehetőség kiterjesztett garancia vásárlására különböző biztosító társaságoktól. Pl. Union, Cardiff, Business Box . Igaz ez nem ingyenes lehetőség.
    Az OLED tv-kre van még egy akciónk most, mégpedig az ingyenes beüzemelés. Átküldöm Önnek a linket, amiben pontos információkat talál ezzel kapcsolatban.
    https://www.lgemk-promotions.com/2018-oled-tv-premium-installation-hun/
    A beégéssel kapcsolatban: normál otthoni használat mellet nem igen fordulhat elő ez a jelenség. Ráadásul az OLED termékeinkbe már bekerült két ( egy hosszabb és egy rövidebb ) pixel frissítési technológia is, mely igyekszik kiküszöbölni a beégés jelenségét. Ez átmozgatja a pixelek organikus anyagát. Amennyiben normál használat mellett mégis előfordulna ilyen eset, akkor a szerviz természetesen javítja a készüléket garanciában.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák