- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Analóg fényképezés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy akiknek a szemük érzékeny az (AM)OLED-re (mobilok), azok a TV-knél is észre fogják ezt venni?
Mondjuk van olyan, aki a mobilját nem szereti sokat nyomkodni, mert mondjuk érzékeny rá, de TV-nél meg semmi baja?
A másik kérdésem:
Én nem szeretem az erős fényt a sötét szobában (mármint ami a tv-ből jön).
Ha mondjuk lejjebb veszem a fényerőt, attól még élvezhető marad (bár nyilván rosszabb minőségben) a műsor HDR-ben?
Most mobilon tudok egyedül HDR-t nézni (pl. YT) és ott a teló azonnal felnyomja fullra a fényerőt, ha HDR a videó..ami így jól is néz ki (bár őszintén megmondom nem látom sokkal szebbnek, mint ugyanazt a videót SDR-ben max fényerőn), de én alapból bőven alacsonyabb fényerőn használom SDR tartalom esetén.
Fogalmazzunk úgy, hogy HDR fényerőn én nem bírnám sokáig nézni (max nappal, de nem este).
Egy LG 48C41-en remeg a kezem, most akciósan lélektani határon innen van.
Egy nagyon régi (2012?) Samsung D series (https://www.avstore.ro/televizoare/samsung-ue-40d6100-ue40d6100/) helyett lenne (aminek amúgy semmi baja, miután már 1 éves korában kapott egy új kijelzőt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Death Stranding (PS4)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest