- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy akiknek a szemük érzékeny az (AM)OLED-re (mobilok), azok a TV-knél is észre fogják ezt venni?
Mondjuk van olyan, aki a mobilját nem szereti sokat nyomkodni, mert mondjuk érzékeny rá, de TV-nél meg semmi baja?
A másik kérdésem:
Én nem szeretem az erős fényt a sötét szobában (mármint ami a tv-ből jön).
Ha mondjuk lejjebb veszem a fényerőt, attól még élvezhető marad (bár nyilván rosszabb minőségben) a műsor HDR-ben?
Most mobilon tudok egyedül HDR-t nézni (pl. YT) és ott a teló azonnal felnyomja fullra a fényerőt, ha HDR a videó..ami így jól is néz ki (bár őszintén megmondom nem látom sokkal szebbnek, mint ugyanazt a videót SDR-ben max fényerőn), de én alapból bőven alacsonyabb fényerőn használom SDR tartalom esetén.
Fogalmazzunk úgy, hogy HDR fényerőn én nem bírnám sokáig nézni (max nappal, de nem este).
Egy LG 48C41-en remeg a kezem, most akciósan lélektani határon innen van.
Egy nagyon régi (2012?) Samsung D series (https://www.avstore.ro/televizoare/samsung-ue-40d6100-ue40d6100/) helyett lenne (aminek amúgy semmi baja, miután már 1 éves korában kapott egy új kijelzőt)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmgyűjtés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Denon AVC-A11SR
- Samsung The Freestyle Gen. 2 Hordozható Smart Projektor + Samsung Battery Base akksi!
- LG (OLED65B42LA) 165CM 4K 120HZ OLED ! UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- HOPPÁ! Samsung QE65Q8FAAU - 65" (163cm) QLED - 2025-ös modell - 4K Q8F Vision AI Smart TV
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged