Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Bedugtam az LG C4 be az(gyárilag adták hozzá) IR Remote szálat, de mégsem történik semmi. Átfutva a menüt, nem találtam semmi hozzákapcsolodó beállítást, vagy elsiklottam felette? Hiába kapcsolom feléje a távirányítót, semmi.
-
István 67
tag
Panasonic TX-55MZ800E mi a véleményetek róla ,és kb milyen egy LG C3-hoz képest?
-
ndomokos
tag
válasz
hatala #105720 üzenetére
Nekem nincs, ismerősömnek van B é s C is. Azt láttam én is. B-t csak hálószobában használja arra tökéletes, nappaliba ahol ablak is van szerinte kevés, oda min. C kell. De nyilván szubjektív…. Valaki tökéletesen elégedett a régebbi A szériával is….
Csak azért írtam ne érje meglepetés led után
-
noblem1983
senior tag
válasz
szakavatott #105712 üzenetére
Nyugodtan. Van egy A83J-m is ugyanekkora méretben, ha megérkezik a Pana megpróbálom ahhoz hasonlóan beállítani. Műszaki dolgoknál próbálok minél többet kutakodni, hogy biztos legyek a választásban.
-
hatala
tag
Neked amúgy van ezzel a modellel gyakorlati tapasztalatod, " felrántottad a redőnyt" és kevés volt neked a fényerő?
-
alaves
addikt
válasz
ρσгτσ #105716 üzenetére
Tegnap vagy tegnap előtt tették vissza az RTL+ app-ot, addig tényleg nem volt, de végülis reagáltak 1-2 hét alatt és javították. Ez a 2023-as TV-kre kreált tizen 8.0 (2013.1 fw) megzavarta egy kicsit a dolgot (a 2000 fw is volt és a 2024-es TV-ken is van).
Samsung S90C/S95C 2013.1 fw:
- mozgásproblémák javítva (avs forum-on még látnak maradék hibát)
- élességhez nem nyúltak (nem látok hozzáadott élsimítást és egyebet), HDMI-PC mód-nál is maradt a 10-0-ig 'smooth sharpening', 10-20 agresszív sharpening, egyéb esetekben filmmaker-nél 0-20-ig pedig egyenletes sharpening van.
- belső lejátszó: fekete dizájn-t kapott (továbbra is csak lejátszás közben váltható hangsáv, pause-nél nem; felirat pause-nél is váltható mint előtte).
- beragadó színtér vagy valami más paraméter maradt HDMI-PC-n kikapcsolva a TV-t, majd visszakapcsolva (illetve TV reboot esetén is), amíg át nem váltom a bemenetet és vissza. Ezt egyébként lehet, hogy az én PC konfig.-om okozza nem tudom. B7/754/C1-en is volt, pedig közben volt win7-win10, vga csere is, úgyhogy nem tudom (mondjuk a proci+alaplap ugyanaz). -
chris0000
őstag
az jó, h így két év eltelt és azt hittem, h csak 4K/60Hz-en tudom használni az Oled tv-met, met az nvidia beállításokban alapból berakta így
közben meg lent a PC listából kell kiválasztani a 4K felbontást...
aztán így kicsit másabb a játékélmény 4K120Hz/120fps-el az oled tv-n. pesze amit ki tud hajtani a gépem ilyen szinten.. nem értettem, h miért csak a stalker megy rendesen. szerencsére még anno a metro exodust vittem végig a tv-t használva, de nem hiszem, h meglett volna a 4K-120fps...60-at bírt, de baromi jól nézett ki az oleden. most előkerül pár játék amit az oleden fogok nyomni.. -
stellaz
veterán
Sziasztok!
Faternaak filmnézésre az LG OLED55B43LA. 370-ért jó választás lehet? -
hunspikey
őstag
@Viktor G3-on SDR esetén 30-as pixel fényerő hány nites csúcsot jelent? Tudom már egyszer volt egy lista róla de nem találtam
-
szakavatott
csendes újonc
válasz
noblem1983 #105652 üzenetére
Ugyanezt vettem egyel nagyobb méretben.. Mezei felhasználó vagyok, ha nem gond rád írok ha kérdésem merülne fel.
-
ρσгτσ
addikt
-
belan
addikt
válasz
Darth_Revan #105620 üzenetére
Jó ár
-
ndomokos
tag
válasz
agressor12 #105705 üzenetére
én már volt hogy vettem ott plusz garit elektronikai cuccra
-
Icewloxy
tag
válasz
agressor12 #105705 üzenetére
majd irj róla.
-
agressor12
senior tag
Tegnapi nap folyamán MM-ből megrendeltem én is a 65" C4-et(539.000),LG NanoCell 55NANO903 lecserélve.
Valami vett az MM-be plusz garit rá? -
Ébri
senior tag
válasz
noblem1983 #105689 üzenetére
Jóval kevesebbet adnak el belőle, jóval kevesebb panasz is van. Nekem a Sony LEDem volt panelcserés gari lejárta után fél évvel. (Más kérdés, hogy a panelcsere ára bőven egy bármilyen új TV ára alatt volt, ez OLEDdel gondolom nem így van.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest