Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
Sziasztok!
MM alábbi áraihoz mit szóltok? Mennyire jók? Olyan értelemben, hogy pár hónap múlva amúgy is le menne kb. ennyire az áruk?
5G42LW: 540e
55S95D: 550e
65S90D: 580e -
Bati0501
őstag
Sziasztok!
Hátha másnak is hasznos:
LG oldalán többek között van olyan promóció, hogy új regisztrálóknak jár 10% kedvezmény.
Így épp 500e alá pár száz forinttal lejön az 55G4 talp nélküli verzió. Túl sokat gondolkoztam, így lemaradtam, mert vasárnap délutánra elfogyott, és jelenleg sem kapható.Viszont az emagra random felnéztem most, és ott 510e a talpas verzió + 6e a szállítási ktg. emag forgalmazásában.
Így megrendeltem innen.
Megadott szállítási idő legvége dec. 6., nagyon remélem hamarabb meg fog jönni, mert nagyon kíváncsi vagyok. : ) -
Bati0501
őstag
válasz hatala #105795 üzenetére
Igen, tudom, hogy nem lehet halmozni.
555e-ért van most fent a honlapjukon ez a TV. 10% kedvezménnyel ez 499.500 Ft. Nekem automatikusan hozzáadta a rendszerük ezt a kupont a kosárban.
Egyéb, más akciójukban (BF, vegyél legalább kettőt -lehet van más is még) 15% kedvezményt adnak, de ezekben nincs benne az 55G4.
-
Bati0501
őstag
válasz Darth_Revan #105833 üzenetére
Köszi az infókat, jól hangzik!
Fantomas80: a futárszolgálatok is már elkezdtek csúcs közelében pörögni, ez is akár közre játszhat (pluszba).
-
Bati0501
őstag
Sziasztok,
Megjött néhány napja a tv, eddig még csak "teszt" üzem volt: néhány jó minőségű youtube videóban való gyönyörködés.
Ez a próba a TV nem végleges helyén történt, ezért a nulladik lépéseken eléggé felületesen mentem át, egyedül wifire csatlakoztam fel.
Ma este viszont a falra felkerült a TV, ezért holnap szeretném megcsinálni a beállításokat.Meg tudnátok mondani, hogy hogy tudom újra előhozni azokat a 0. lépéseket? (LG G4)
-
Bati0501
őstag
válasz Icewloxy #106397 üzenetére
Köszönöm!
Ezeket beállítottam Vhiktor ( ) videója alapján.
Előző kérdésem nem erre irányult volna, hanem arra, hogy amikor legelőször bekapcsoljuk a tv-t és a legalapabb beállításokat kell megtenni, pl. nyelv kiválsztása, wifi-re csatlakozás.
Ezeket szeretném újra előhozni, vagy mivel már Vhiktor videója alapján beállítottam a tv-t, nem gond hogy legelőször ezeket nem tettem meg, mert nem volt akkor a kábel tv és ci kártya csatlakoztatva?A további kérdésekben is tudnátok segíteni?
- van egy samsung soundbarom, amit optikai kábellel csatlakoztattam a tv-hez. Érzékeli is a tv, magától hozza is, hogy a tv saját hangszóróival együtt szóljon. Viszont az LG távirányítója most nem viszi. Hdmi earc-on keresztül irányítaná a távirányító? Van szükség spécibb kábelre vagy elég egy 2.0 is?- távirányítón megnyomva a guide gombot, azt írja hogy az előnézet funkció ezen a csatornán nem elérhető. Viszont ha átkapcsolok egy másik csatornára, ott bejön az előkép, de csak pár másodpercig. Ha visszalépek az előző csatornára, akkor viszont behozza az előképet, és nem csak pár másodpercig. Ez mitől van? Azt szeretném, hogy elsőre és folyamatosan mutassa az előképet.
- az előbb említett előképen sokkal szebb a kép, mint teljes képernyőn. Nem lehet valahogy javítani a teljes képernyős képen? (Vodafone, CI kártyával, G4 tv)
Sorry, hogy ilyen hosszú lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest