Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    válasz Joshi #10438 üzenetére

    Ha fehér akkor lehetetlen beégetni. A sárga és a piros fix logókat lehetséges.
    Szerencsére a BW fehér tartalmak még fixen sem égnek bele a W subpixel hatékonysága miatt. Rtings torture is bizonyítja.

    Más.: Gaming OLED "vs" témában... Nekem az volt a koncepció, mivel relatíve keveset játszok, max heti pár óra, az is single "filmszerű" játékokkal. Ezért vagy vettem volna egy 4K LCD-t és egy durván túlárazott gamer VA monitort... aminél számomra kérdés, ha csak 60 FPS-t tud a VGA vajon akkor is javít a strobe light a mozgáson? Mert ha olyan gány a mozgás mint a 60 Hz-es SVA panelon, akkor halottnak a csók. IPS "feketéjét" nem tudom megszokni, pedig a mozgás sokkal pontosabb...

    Egy szó mint száz, nekem a koncepció egy multifunkciós készülék volt, így nem kell LCD-n nézni a filmeket és a kontraszt is marad játéknál, úgy hogy a VA panel nem tűnteti el az apró részleteket mozgásnál. Meg lehet oldani okosan, hogy simán lehessen gamelni és filmezni is. Bill egér kombóval, csak egy olyan asztal kell, vagy platform amire rátehető a bill egér. Jó egy nappali fő funkciója valóban nem ez, ez inkább hálószoba, kihúzható ággyal.

Új hozzászólás Aktív témák