-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Ha fehér akkor lehetetlen beégetni. A sárga és a piros fix logókat lehetséges.
Szerencsére a BW fehér tartalmak még fixen sem égnek bele a W subpixel hatékonysága miatt. Rtings torture is bizonyítja.Más.: Gaming OLED "vs" témában... Nekem az volt a koncepció, mivel relatíve keveset játszok, max heti pár óra, az is single "filmszerű" játékokkal. Ezért vagy vettem volna egy 4K LCD-t és egy durván túlárazott gamer VA monitort... aminél számomra kérdés, ha csak 60 FPS-t tud a VGA vajon akkor is javít a strobe light a mozgáson? Mert ha olyan gány a mozgás mint a 60 Hz-es SVA panelon, akkor halottnak a csók. IPS "feketéjét" nem tudom megszokni, pedig a mozgás sokkal pontosabb...
Egy szó mint száz, nekem a koncepció egy multifunkciós készülék volt, így nem kell LCD-n nézni a filmeket és a kontraszt is marad játéknál, úgy hogy a VA panel nem tűnteti el az apró részleteket mozgásnál. Meg lehet oldani okosan, hogy simán lehessen gamelni és filmezni is. Bill egér kombóval, csak egy olyan asztal kell, vagy platform amire rátehető a bill egér. Jó egy nappali fő funkciója valóban nem ez, ez inkább hálószoba, kihúzható ággyal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Jogász topik
- Crimson Desert - Amikor már azt hitted mindent láttál!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG QE55S90DAEXXH 55" OLED 4K UHD Smart TV, 138 cm
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Asus VivoBook W11 Laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor