Hirdetés
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Pofonegyszerűvé teszi az AI-t az új AMD Software
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Squirrel
őstag
Hát nekem a plazma után ez egyáltalán nem hullámos. Az sokkal szarabb volt, tudtam vele élni 10 évig
tartalomnál ebből se azzal, se ezzel semmit nem veszek észre. Szerintem örülni meg élvezni kell egyszerűen, sajnos semmi nem tökéletes és ez ellen semmit nem tudunk csinálni. Kb ha akarunk bármibe bele lehet kötni, néz csak szét akár a saját lakásodban, házadban is. Veszel egy új bútort, ha gondosan végignézed, biztos lesz benne hiba. Veszel egy bármilyen autót, azon is. Még a gyári, zsírújon is. Én sajnos mindig a tökéletesre törekszem mindenben, kikészít már egy új kis karc is pl. a parkettán, próbálok javítani magamon, mert kikészítem ezzel a tökéletesre való törekvéssel a körülöttem levőket
tesztábrázásnál is inkább a pixeleket vizslattam. Egyszer halunk, próbálni kell az élet apró (jelen esetben nem annyira apró) örömeit élvezni
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tartalomnál ebből se azzal, se ezzel semmit nem veszek észre. Szerintem örülni meg élvezni kell egyszerűen, sajnos semmi nem tökéletes és ez ellen semmit nem tudunk csinálni. Kb ha akarunk bármibe bele lehet kötni, néz csak szét akár a saját lakásodban, házadban is. Veszel egy új bútort, ha gondosan végignézed, biztos lesz benne hiba. Veszel egy bármilyen autót, azon is. Még a gyári, zsírújon is. Én sajnos mindig a tökéletesre törekszem mindenben, kikészít már egy új kis karc is pl. a parkettán, próbálok javítani magamon, mert kikészítem ezzel a tökéletesre való törekvéssel a körülöttem levőket
tesztábrázásnál is inkább a pixeleket vizslattam. Egyszer halunk, próbálni kell az élet apró (jelen esetben nem annyira apró) örömeit élvezni
Vhiktor