Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen videókártyát?
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen asztali médialejátszót?
- Home server / házi szerver építése
- Billentyűzet gondom van
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
Squirrel
üzenetére
Na végre egy normális TV

Kíváncsi vagyok VT60 után milyennek látod, lehet egyszer és mindenkorra pontot tehetnél az örök vitára miszerint a plazma hívők azt mondják, hogy mind a mai napig nem született szebb képet adó TV SDR tartalom esetén, azt most hagyjuk, hogy 4k vagy FHD.
Ha meg van még a VT60 és netán egymás mellett tudnád őket nekünk értékelni az lenne a non-plus-ultra!
Nekem is volt 65VT60-am, aztán jött egy LG B7, majd C9, most 77G3- de már nem emlékszem annyira, hogy milyen volt valóban a plazma, azon kívül, hogy agyfaszt kaptam a foszfor trailtől meg a rainbow effekttől.
Szóval ha már kicsit belaktad a G4-et akkor írj már pár sort kérlek.
Nekem SDR tartalomra ami nagyon "plazmaszerű" az a ISF képi mód, olyan 20-25 közötti OLED pixel fényerővel - persze minden képi segéd algoritmus szigorúan kikapcsolva, 49-es fekete szinttel és én egy ici-picit belebuzeráltam a gamma görbéjébe, mert valahogy nekem "kevés" a 2.4-es gamma, alul tökösebb ha kicsit bemínuszolom IRE 2.5 és 15 között, ez még egy picit darkosabb, mozisabb képet ad - persze ez nem helyes gamma görbét eredményez, de én a plazmás képet kerestem.
Ami érdekes, hogy a plazmának a kajak 'Kodak' sárgája nálam akkor jött OLED-en ha kicsit emeltem a sárga szaturáción, valamit eltérítettem a zöld tengelytől, hogy "tisztább" sárgát kapjak, mert én hányok a zöldes sárgáktól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2
- Suzuki topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Bluetooth hangszórók
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor