-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
Én nézek rajta filmet is, hidd el hogy túlszaturált. Elsőre persze szép meg színes, de aztán megnéztem egy sorozat részben, hogy a native beállítással egy sötét jelenetben teljesen eltűnnek a részletek, minden egybefolyik és sötét, sRGB-ben meg tisztán látszik minden. Egy másik filmben meg mindenki úgy nézett ki mint Trump

Nekem legalábbis az sRGB tűnik normálisnak, meg mintha a szememet is kevésbé terhelné így. De nekem aztán mindegy ki hogy használja, csak aztán meg a HDR-ben lesz "mosott" a szín, mert hozzá szokik a szem a pontatlan színekhez...
Nekem az a meglepő hogy sok OLED monitor ezekkel a túltolt színekkel érkezik gyárilag, és akkor megy a csodálkozás hogy a régi monitor meg milyen fakó volt, gyakorlatilag meg én nem láttam színekben külünbséget a régi IPS-hez képest, miután vissza lett állítva sRGB színtérre az OLED. Ami nem olyan meglepő, mert az IPS is nagyon jó a szín visszaadásban.
Nálam 25-ön van a fényerő, és egy picit így is látszik, ha letereki a fényerőt, de engem nem zavar. De szerintem ki lehet ezt kapcsolni nem? OLED CARE --> Screen Saver --> OFF
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- LG LCD és LED TV-k
- Ubuntu Linux
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Társasjáték topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49A950UIUXEN) 5K DUAL QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- 14 hónap GARI / LG 27GS75Q-B 27"/ IPS / 2K / 180Hz /1ms
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258