Hirdetés
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Projektor topic
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
Pttypang
üzenetére
Megvettem mind a kettot, nagyon kis tip-top gepnek tunnek. Ez a beepitett kartya olvaso meg sim kartya slot elegge meglepett rajta.
Koszi az infot! Meg sem neztem a G5-ot, hogy hany mag fut benne, eszembe nem jutott volna, hogy csak 2 mag van benne 2018-2019 kornyeken .
Egyet megtartok magamnak a masikat meg eladom, de a G5-ot akrtam megtartani, ha ket magos akkor az megy majd el, igaz semmit nem hajtok rajta a bongeszo es outlook kivetelevel.Viktor0610: Koszi! A G6 az 4 mag 16 Gb ram, nice, de en mar semmivel sem jatoszom evek ota.
G5 meg a G6-is teljesen karc mentes, nem tudom milyen festek vagy bevonat ez,ez ennyire birja? Meg egy hajszal karc sincs rajtuk, vagy esetleg nem hasznaltak oket nagyon.

Új hozzászólás Aktív témák
- Indul a ChatGPT Health
- Elemlámpa, zseblámpa
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- Videós, mozgóképes topik
- World of Tanks - OFF topic
- Óra topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest