Hirdetés
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viszlát
üzenetére
Amig vannak emberek, akiknek annyi eleg, ha megpaskoljak a vallat es kesz, azert cserebe, hogy ilyen emberekkel szenved, addig nem is igazan fog valtozni.
Sirva rohogtem, mikor ilyen lelkesito ceges levelet lattam, mintha nem latszodna, hogy harom filler sporolas miatt sziv az osszes hazai dolgozo.
-
Viszlát
addikt
-
Tény h csak az ízét hagyta ránk

-
bobsys
veterán
Mostmar nekem is melegem van. Reggel 9 ora, 37 fok 70%+ paratartalom
-
válasz
fokukac
üzenetére
Legutóbb gondoltam befekszek a kádba egy kis lehűlés reményében, de ez lett a vége.
-
BlacKSouL
addikt
-
-
Viszlát
addikt
Azt a PR bohocot kene MO-nak is alkalmazni aki elhitette a vilaggal, hogy India az IT szakemberek mekkaja. Az egy dolog, hogy 99.99%-uk segghulye, de mostmar olcsonak se mondhatok, szerintem otthon is sokan dolgoznanak 1200 euroert sysadmin meg analyst pozikban...
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem is az van, meg meg parunknak. Sasszem klinika, -5.5D, -2.5cyl-t, illetve -5.25D -2.25Cylt szedtek le. Minimalis cyl visszamaradt, igy 13-14 ev tavlatabol is eletem egyik legjobb dontese volt. PRK volt nekem is.
Bobsys amug yjol emlekeztel igen. Lasiket semmikepp, idejetmult, bar USA-ban meg par helyen is az megy sokszor, de hidd el mind a Femto, mind a sima LASEK, de meg a PRK is jobb nala.
itt a topik amugy -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Valaki levette az átkot, mert 5 nap óta 30-32 fok van, felhőtlen verőfényes napsütés, meleg tenger, és Nyár...
Végre meg tudtam mutatni a baráti társaságnak hogy milyen A Nyár errefelé. Mert az elmúlt két év elég gyenge volt ilyen szempontból.
Szóval a ritka alkalom a mostani, hogy nem lehet panasz az időre.
Megismerkedtem a strandon egy lánnyal aki svájci, de a nagyszülei idevalósiak. Nemigen lesz folytatás, de erős fogás lett volna. És intelligens volt. -
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
A MS-tal nem tudom, hogy dűlőre tudsz-e jutni, de szerintem a Hajdu mosógépek újragyártását el tudnád érni ezzel a szlogennel. Kereslet szerintem lenne rá a mai nagy nosztalgiahullámban. Tisza cipő, Leo jégkrém, Gazdálkodj okosan!, kamu-Playmobil, mind menne ezerrel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p
-
válasz
parandroid
üzenetére
most miért?
a win7-em jóval kevesebb vizet fogyaszt, mint a hajdú mosógépek..
Továbbá kevésbé ugrál...Igazából ha lenne egy kis esze a microsoft-nak, akkor újra árulná a win7-et, olyan apple-ösen, mondjuk azzal a szlogennel, hogy "it just works"
-
Tudom, hogy nem vagyok elég progresszív, de pont ezért használok win7-et, mert az működik...

-
válasz
parandroid
üzenetére
Próbálgass újraindítani USB3 alaplapokat win 10-zel. És próbáld az egeret. A negyedik különböző konfigom csinálja azt h reboot után az egér Y tengelye megcserélődik. És nincs se magyarázat se megoldás
Annyival meg lehet javítani h kihúz , visszadug és megy megint. -
parandroid
félisten
Ma sikerült a server-gépen ebbe beleszaladnom: [link]. Röviden: ott a Win bejelentkező képernyő, a touchpad, egér, minden működik, csak a billentyűk nem. Ok, meghalt a billentyű, csere, de a vezetékes billentyűvel is ugyanez a gond. Akkor azért már felszaladt a szemöldök. A második gondolat nálam is az on-screen keyboard volt, de sehogy nem bírtam előcsalni (igen, tudom, hogy ease of access, ott próbáltam). 10 percet biztos szenvedtem vele, közben nézegettem neten, hogy van-e ilyen egyáltalán, akkor találtam a cikket. Mivel ő is a képernyőbillentyűzetet javasolta, addig nyomogattam, míg fel nem jött végre az EoA menü. Onnét már sima ügy. Na de mégis, milyen ez már!? 10 éve nem találkoztam még csak hasonló buggal sem (talán még az USB-vezérlők hajnalán, a ps2-es billentyűzetek idejében), szóval ezt most így hogy?
p
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Jelenlegihez képest, de amúgy szakmailag elég korrekt ajánlat volt.
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Ha nem vagy helyhez kötve, akkor végülis csinálhatod azt mint én. Fél évet lehúztam bejárással, ez idő alatt összeraktam a pénzt a költözés pluszköltségeire és volt időm alaposan körbejárni a kérdést, megfelelő albérletet találni, stb.
-
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Napi masfel ora az rengeteg ido, par eve en is 1 oras bejarast csereltem 8-10 percre, nalam a lakhatas koltsegeben jelentkezett a kulonbseg, ami a fizum 7%-a, de a duplajat is megerne siman.
-
ToBeY
nagyúr
Ebben a hónapban már másodszor zárják el 2-2 napra a megvizelt karbantartása hívatkozva,kicsit unom már a hideg vízben való tusolást.

-
concret_hp
addikt
ha már belemerültünk a meló témába a múltkor, ilyen egyéb érintőleges kérdések:
1, a fizutok hány %át áldoznátok be ha mondjuk napi 2x60p helyett 2x15p lenne a munkába járás ideje? (tegyük fel nincs home office)
2, egy background checket hogyan csinálnak meg full legálisan? egy egyetem kiad adatokat egy random kft-nek a volt hallgatóiról? vagy egy random HR az évekkel ezelőtti dolgozójáról? vagy ez ilyen szürke zónás dolog?
szemműtét téma:
a technológia a fő meghatározó vagy szerintetek számít hogy pontosan melyik helyen csináltatja az ember? (ha csináltatok akkor femto-t ami ugye elvileg teljesen automata, ha jól értettem)nekem pont az van, hogy az alapdioptriám <1 , viszont cillinderem van, a lényeg, hogy egész tűrhetően látok szemüveg nélkül is, szóval így sztem sokkal nehezebb elhatározás az egész

-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
megkovetem magam, nekem is PRK volt, nem Lasik.
tehat kapartak, fajt 3 napig mint a pokol, utana par nap es szepen lassan minden ok, fajdalom nelkul.
nekem mindent kijavitottak, bar cilinder nem sok volt, ellenben a -6.0 kijott 0-ra es azota is 110%on all. (utolso check mutet utan 1 evvel 120%ot adott.)
lenox: jo eg, ez azert tenyleg eleg csunyan hangzik, emlekszem arra amit akkor ateltem, s tenyleg ellensegemnek sem kivannam... tobbszor atelni ugyanezt nalam mar komoly gondokat okozna, eleg erzekeny alapbol is a szemem. remeljuk tartos marad a taltosgyogyulas, s soha tobbe nem kell atelned a hamosodas es tuvel piszkalas 'elmenyet'

-
bobsys
veterán
Kovetkezo kerdes. Keresek egy jo utazos hatizsakot. Nem turazosat, hanem olyat amibe berakom a laptopot, tabletet, toltot, egy fuzetet, tollak, belepokartyak ilyesmik. Tavaly Igniterol hoztam egy nagyon jot, de a zasszony einsdandolta, ami most van az meg esik szet alig egy ev utan pedig alig utaztam. Van valami ajanlott marka? Modell?
-
lenox
veterán
Na megneztem a weboldalat, ilyen is van:
http://www.szellemvilag.hu/szellemi-iskola/radiesztezia-kvantumfizika-energetika-2017-oktober-14-15
-
lenox
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Na nekem egy par eve kb. 3-4 hetente lejott magatol a felso reteg, es minden alkalommal ateltem ezt a kellemes 4-5 napot, ugyhogy eleg jo rutinra sikerult szert tennem, hogy hogy kell elviselni, eltartott par evig a dolog. Voltam tobbfele helyen, nem nagyon valtozott semmi, de pl. volt, amikor a doktorno tuvel vegigsatirozta, hogy az uj ham jol megtapadjon, de nem tapadt meg (a tuvel satirozas egy kulonleges elmeny, inyenceknek ajanlom). Aztan egy rokon unszolasara elmentem Kovacs Magyar Andras taltoshoz, ahol kezratetellel (na jo, foletetellel) meggyogyitottak. Es tenyleg elmult egybol, azota se ertem, ha mas mondana nem hinnem el.
-
válasz
parandroid
üzenetére
mert a Lasik lényege, hogy körbemetszik a felső réteget, felhajtják, majd a műtét után visszahajtják. Régen erre azt mondták, hogy azért veszélyes, mert senki nem tudja, hogy X idő múlva nem szakad-e le, bezzeg, ha visszahámosodik, akkor az jó lesz.
Mindegy, nekem is a hagyományos mindent lelézerező megoldás volt, a PRK. Az egyik szememben maradt egy kis cilinder, de azért még így 9,5 év elteltével is jól látok.
----------------
@Lortech: nem lehetett jó. Mondjuk a pesti lakcím mindig is plusz szorzó volt, de ha eddig is az volt, akkor nem is értem ezt a dolgot...
-
parandroid
félisten
Na, ez a visszahámosodás nincs az új cuccal. 1 hét pihentetés után szinte nem is kellett vele foglalkoznia, és talán csak az első 1-2 nap volt kellemetlen. Neki valami spéci esete volt amúgy, csak 1,5-es volt a szeme, de valami egyedi hiba miatt csak nagyon vastag, és jó drága kontsklencsét tudott venni, úgyhogy volt ott korrigálnivaló. Én évente nézetem a szemem (3évente orvossal is, közte csak optikussal), sok éve be van állva -1,5re, szemcsit meg már megszoktam. Sporthoz veszem le, de kicsit olyan ez, hogy néha jól is esik, hogy tompább minden, néha fárasztó mindent élesen látni. Vezetéshez meg van dioptriás napszemcsim, azt valamelyik szemüvegcserénél akciósan megcsinálták.
p
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem is emeltek jelentősen, mert az állandó lakhelyemet átírattam BP-re. Először kiküldték az ajánlatot _mailben_ (postán nem), 3 hónappal az évforduló előtt <10% emeléssel, ahogy évek óta teszik, de ezt benyelem, noha a bónuszom egyre csak nő.
Aztán 2-3 hétre rá lett új lakcímem, amit én be is jelentettem nekik, mire ők a biztonság kedvéért csak a _régi lakcímemre_ küldtek _postán_ (mailt nem) egy új ajánlatot kb.+15K-ról, de úgy, hogy semmi nem volt benne arról, hogy ezt most miért vagy egyáltalán bármi utalás arra, hogy igen, már küldtünk korábban egy ajánlatot, de lakcímváltozás miatt küldünk most egy újat, ráadásul az emelt összeg a korábbi összeghez +részösszegként jelent meg az ajánlatban, és csak erre a részösszegre küldtek csekket. Ezt a levelet a 30 napos felmondási határidő környékén sikerült elküldeniük, úgyhogy esélyem sem volt lépni. WTF. Nem az összeg miatt, de úgy felbosszantott ez az egész, hogy megnézettem jogszabályokban, hogy van-e szabályozva ilyen eset, de kb. semmi releváns. Biztosító (Un*qa) szerint minden nagyon rendben volt így. Azóta másik két biztosításomat lezártam náluk és a következő évforduló előtt el is köszönünk. -
NoLF
veterán
válasz
bobsys
üzenetére
Visszaallitjak az eredeti allapotot, sztem nagyon keves az, hogy nem sikerul. A technologia mar eleg regi es kiforrott, a lezer es a szamitogep nehezen teved. Hogy a felso reteget hogyan kaparjak es hogyan gyogyul, az mar mas teszta es eleg sokmindentol fugg. Nekem es semelyik masik ismerosomnek nem volt visszaromlas, termeszetesen 50korul mindenkinek elfaradnak az izmai es kell az olvasoszemuveg majd. Addig meg megvaltasz eg es fold, se szemcsi, se lencse, semmi extra koltseg es maszatolas.
A visszahamosodas nekem 3 nap pokol volt es 4 nap tovabbi nyugi, aztan minden OK volt. 6 honap csopogtetes es 9 holnap napszemuveg mindig mindenkor, aztan ennyi.
-
-
bobsys
veterán
Azt se tudom mit kerdezzek
Legfokepp az erdekel, hogy oke megbizhato meg 90%+ hogy javul az ember szeme, de mi van akkor ha elbasszak akkor romlani fog vagy cask nem less valtozas? Meg ugye megcsinaljak, de gondolom ez nem akadalyozza meg a szemet abban, hogy x ev utan esetleg ujra romolni kezdjen?Cconcret_hp: $250 az per szem biztosan, meg tuti, hogy van vizsgalati dij meg ez az amit "elfeljtenek" mondani, a vege valahol $600-$700 lehet
-
válasz
fokukac
üzenetére
közben lefuttattam a netrisk-es keresést, és mindeközben ugyanaz a biztosító 38 ezerért szórja ugyanazt, ha nyomod a gombot, és újraszerződsz, de van már 35-ért is másik nagynevűtől, és 27 ezerért is a magyar noname biztosítótól.
De ha csak úgy elfelejted, és nem veszed a fáradtságot, akkor 53%-kal emelnek. És akkor az ember ne szidja az anyjukat...
Na mindegy.Nem lehet ezért beperelni őket, hogy különbséget tesznek az új szerződő és a régi között?
-
Természetesen idén is elfelejtettem időben a kocsi kötelező biztosítását átszerződni másik biztosítóhoz.
Most jött a levél, hogy az Allianz köszöni, hogy velük szerződtem.
Ez nem lenne nagy dolog, de az új díjon azért dobtam egy hátast.Eddig fizettem évi 33 ezret B5-ben, az új díjam évi 50400 Ft lesz B6-ban.
Egy tizes skálán ez az emelés hányas fokozatú kurvaanyázást ér vajon?
De tudom, én vagyok a hülye, hogy már megint elfelejtettem...
És minden második évben ez van.... És ha nem szerződsz át, megszopatnak - ennyi az üzleti etika Magyarországon. Ahelyett, hogy a tartós és kiszámítható ügyfélkapcsolatot preferálnák, 3 millió autóst kényszerítenek arra, hogy átszerződjön minden évben máshova. -
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Az uj technologia puhanyoknak valo!

-
parandroid
félisten
válasz
bobsys
üzenetére
Barátom csináltatott egy-két éve. Engem is meglepett, hogy egyszercsak mondta, hogy kész is. Van valami új technológia, amivel jelentősen lecsökken a regeneráció, és jóval kevésbé fájdalmas, érzékeny utána a szem. Ha jól rémlik, 2-3 nap alatt túl is volt az egészen, szemben a hagyományos módszerrel, ahol ez egy hétig is eltart, és az első pár nap pokoli. Mondjuk jóval drágább is volt, emlékezetem szerint közel félmilliót otthagyott érte. Meg nem esküdnék rá, de mintha Győrben csináltatta volna. Kukacnak van még amúgy lézerszeme, majd beszámol, bár az is a régivágású (sic) technológiás még..
p
-
concret_hp
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
van ezekből csomó féle, de a 250$ az gyanúsan olcsónak tűnik, itthon olyan 100K / szem a legolcsóbb. én is gondolkodom rajta és hiába tudom, hogy iszonyú magas ipari standard van az ilyenekre félek tőle
szóval lehet az lesz, rászánom magam és a rosszabbikat megcsináltatom, aztán ha jó 1-2 év múlva a másikat. -
parandroid
félisten
One Noteból pont azt a funkciót hiányoltam, amit a Scannable tud. Holnap kipróbálom az Office Lenst, az jónak tűnik. Az Evernote-tal csak az vokt a problémám, hogy pdf-eket kellett vele nyitogatni, de amúgy a kártyakezelése nem rossz, ezt One Noteban még nem tudtam így intézni. Google Keepet próbáltam még, de abszolút nem áll kézre. Mindegyikkel az a baj amúgy, hogy alapvetően jegyzetekő alkalmazások, nem igazán erre van, amire nekem kéne. Nekem gyakorlatilag egy kártyaszkenner is elég lenne, ha ios-ben lenne normális fájlkezelő, és a képek közül el tudnám különíteni a beszkennelt kártyákat. Bár épp ma gondoltam rá, hogy a legegyszerűbb az lenne, ha beszkennelném őket, és dropboxban kapnának egy mappát...
Amúgy lassan már megint többet foglalkozunk a problémával, mint amennyit ér a dolog, én kérek elnézést, hogy ilyen hülyeségekkel jövök.

p
-
válasz
parandroid
üzenetére
De mi a baj a OneNote + Office Lens parossal? Jobb is es ingyenes is.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Evernote, camscanner.
-
ToBeY
nagyúr
Régi videó de minden évben aktuális

[link] -
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Igen, Pulatol 5 km délre.
Viszont olyan esett meg ami az elmult 12 evben meg soha, hogy 26 fokos vizben, 17 fokos levegőnél szakadó hideg zivatarban fürödtünk a tengerben. Leértünk reggel 8ra, kis téblábolás után meg a szallasadonkkal kavezas utan lementunk a partra hogy majd megnezzuk a vizet, erre az eso bekergetett minket a vizbe. Ugyhogy fel 11kor itt alltunk megfurodve, szallas nelkul 17 fokban, esoben. Vegul kipakoktunk, szundi, jott a vihar, 16 fok, szel, utana bevasarlas, vacsora, kagylokrakokhalak, sor, parton esti tengernezes, illatok szimatolasa, hullocsilagozas. Vagyis a 0. erkezonapon is mar rengeteg mindent csináltunk.
Amugy fazom, at vagyok hulve, nincs hosszu esvvastag ruham cssk rovidgatya polo
-
válasz
parandroid
üzenetére
Ott valami árulás lesz... akkor ilyeneknek kellene lennie mint "jövőre reszponzív", meg "lezsó király" stb.
-
Loretto
veterán
Ez most bug?
Ritkán használom ezt az opciót, de meglepett
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Elozo heten talalka megbeszélve, lemondja a lány, hogy túl meleg van, majd jövő héten.
Most kérdezem, hogy akkor este? Jaj, hát lóg náluk az eső lába.
(Város másik vége, én épp sétáltam hazafelé cirka 35 fokban, verőfényes napsütésben)
oké, program törölve, inkább elmegyek sörözni.
Fedett teraszon csak nem vizeződik fel az italom
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ki sír? Lejöttünk, azóta ez van meg 16 fok
A szokásos.Amugy szallasadonk mondta hogy 2 honapja szinte semmi eso nem esett, viszont 30-37 fok volt vegig. Minden noveny ki van egve a vegtelensegig. Ami amugy latszik is. Tiszta sárga minden fu meg falevel. Hat most meghoztuk a termeszetnek amirr vart

-
gaborbol
őstag
Szomszed mondta, hogy 10 napra elmennek nyaralni es a hazukelott levo ketto parkolohelyet hasznaljuk nyugodtan, ha jonnek latogatok hozzank megnezni az ikreket akkor nem kell a visitor parkolobol setalniuk vagy 20 metert

Elmentek, masnap latom jottek hozzajuk az ereszcsatornat pucolni-felujjitani. Kovetkezo nap jottek hozzajuk erkely ajtot csereleni, ma meg takaritos ceg jott hozzajuk takaritani. Nagyon profik

En akkor is rettegek, amikor itt dolgoznak a szakik melletem, hogy mit fognak el , vagy mivel akarnak atba*zni ezek meg lazan nyaralnak. Mondjuk tok jol csinaljak. Vagy van korrekt ceguk mindenre vagy valami property manager ceg csinalhat mindent helyettuk.
Lassan alva is el tudunk aludni, nem tudom hogy fogok melozni hetfotol
Az ikrek ejfel es reggel 7 kozott a legaktivabbak. Amikor sikerul aludni 3-4 orat akar 3-4 darabban, az is olyan szinten felfrissit el sem hiszem. -
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ne sírjál már, lesz egy kis eső, mire odaérsz, el is áll, aztán napsütés, 27-29 fok. A tenger 27 fokos. Szerintem ennél jobb nem is kell nyaraláshoz...
De ha biztosra akarsz menni, akkor legközelebb menj le Dubrovnikig, ott most 29 fokos a tenger, és előre láthatólag októberig 30 fok lesz... -
-
kraftxld
félisten

-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Igaz... Már majdnem 3 napja meleg van. És előtte is, legalább egy hétig. Rettenet. Bezzeg a novembertől áprilisig tartó idő csak úgy elillant. És hol van már az áprilisi hó.

Na, megyek is, mert ilyenkor lezuhan vagy 3 havi eső meg hozzávaló jég, az meg csak nekem nem kell. -
concret_hp
addikt
mosogatógép vételnél mire figyeljünk az energia osztályon kívül? van-e olyan ami kibírja, ha egy 140cm magas hűtő rá van téve? ha alapból nincs, hogyan oldjuk meg?
-
-
BlacKSouL
addikt
Lesz-e holnap hidegfront? Mert ma éjjel indulok nyaralni.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Előző munkahelyemen történt, de már azóta hogy eljöttem. Felvettek valakit irodai munkára hétfőtől. Nem akarok hülyeséget mondani, vagy logisztika vagy qc. Nem atom a dresscode, de alapvetően hosszú zárt nadrág, cipő, valami normálisabb ing vagy póló elmegy.
Srác csütörtök reggel papucsban rövidgatyában már azzal kezdte, hogy neki dolga van 10 körül valahol okmányirodában vagy mittudomén, és hogy akkor ma már nem is dolgozna, meg később sem. (Nem mintha a megelőző 3 napban egyáltalán foglalkozott volna vele valaki, de talán hozzá kapcsolódik az a történet is, hogy hétfő volt az első napja bent, hozzá se szólt senki akinek kellett volna akár eligazítás akár oktatás, ült az irodában az üres asztalnál, néha beszélgetett a mellette ülőkkel, hazament délután, majd kedden olyan 9 körül megkérdezte tőle valaki, hogy megcsinálta-e már az xy anyagok összesítését,és miért nem, hát nem ő a valamilyen asszisztens?) Hát ilyen állapotok uralkodnak ott most. -
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Alairtad az elsonel? Ha CSKA szobeli megegyezes az MA's. En is rabolintottam egyre, aztan visszamondtam meg alairas elott
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Legfokepp az erdekel, hogy oke megbizhato meg 90%+ hogy javul az ember szeme, de mi van akkor ha elbasszak akkor romlani fog vagy cask nem less valtozas? Meg ugye megcsinaljak, de gondolom ez nem akadalyozza meg a szemet abban, hogy x ev utan esetleg ujra romolni kezdjen?