Hirdetés
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
bobsys
üzenetére
Visszaallitjak az eredeti allapotot, sztem nagyon keves az, hogy nem sikerul. A technologia mar eleg regi es kiforrott, a lezer es a szamitogep nehezen teved. Hogy a felso reteget hogyan kaparjak es hogyan gyogyul, az mar mas teszta es eleg sokmindentol fugg. Nekem es semelyik masik ismerosomnek nem volt visszaromlas, termeszetesen 50korul mindenkinek elfaradnak az izmai es kell az olvasoszemuveg majd. Addig meg megvaltasz eg es fold, se szemcsi, se lencse, semmi extra koltseg es maszatolas.
A visszahamosodas nekem 3 nap pokol volt es 4 nap tovabbi nyugi, aztan minden OK volt. 6 honap csopogtetes es 9 holnap napszemuveg mindig mindenkor, aztan ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest