Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Na, ez a visszahámosodás nincs az új cuccal. 1 hét pihentetés után szinte nem is kellett vele foglalkoznia, és talán csak az első 1-2 nap volt kellemetlen. Neki valami spéci esete volt amúgy, csak 1,5-es volt a szeme, de valami egyedi hiba miatt csak nagyon vastag, és jó drága kontsklencsét tudott venni, úgyhogy volt ott korrigálnivaló. Én évente nézetem a szemem (3évente orvossal is, közte csak optikussal), sok éve be van állva -1,5re, szemcsit meg már megszoktam. Sporthoz veszem le, de kicsit olyan ez, hogy néha jól is esik, hogy tompább minden, néha fárasztó mindent élesen látni. Vezetéshez meg van dioptriás napszemcsim, azt valamelyik szemüvegcserénél akciósan megcsinálták.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung A17 mobiltelefon
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest