Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Pofonegyszerűvé teszi az AI-t az új AMD Software
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
One Noteból pont azt a funkciót hiányoltam, amit a Scannable tud. Holnap kipróbálom az Office Lenst, az jónak tűnik. Az Evernote-tal csak az vokt a problémám, hogy pdf-eket kellett vele nyitogatni, de amúgy a kártyakezelése nem rossz, ezt One Noteban még nem tudtam így intézni. Google Keepet próbáltam még, de abszolút nem áll kézre. Mindegyikkel az a baj amúgy, hogy alapvetően jegyzetekő alkalmazások, nem igazán erre van, amire nekem kéne. Nekem gyakorlatilag egy kártyaszkenner is elég lenne, ha ios-ben lenne normális fájlkezelő, és a képek közül el tudnám különíteni a beszkennelt kártyákat. Bár épp ma gondoltam rá, hogy a legegyszerűbb az lenne, ha beszkennelném őket, és dropboxban kapnának egy mappát...
Amúgy lassan már megint többet foglalkozunk a problémával, mint amennyit ér a dolog, én kérek elnézést, hogy ilyen hülyeségekkel jövök.

p
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Windows 11
- Windows 10
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs