Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ma sikerült a server-gépen ebbe beleszaladnom: [link]. Röviden: ott a Win bejelentkező képernyő, a touchpad, egér, minden működik, csak a billentyűk nem. Ok, meghalt a billentyű, csere, de a vezetékes billentyűvel is ugyanez a gond. Akkor azért már felszaladt a szemöldök. A második gondolat nálam is az on-screen keyboard volt, de sehogy nem bírtam előcsalni (igen, tudom, hogy ease of access, ott próbáltam). 10 percet biztos szenvedtem vele, közben nézegettem neten, hogy van-e ilyen egyáltalán, akkor találtam a cikket. Mivel ő is a képernyőbillentyűzetet javasolta, addig nyomogattam, míg fel nem jött végre az EoA menü. Onnét már sima ügy. Na de mégis, milyen ez már!? 10 éve nem találkoztam még csak hasonló buggal sem (talán még az USB-vezérlők hajnalán, a ps2-es billentyűzetek idejében), szóval ezt most így hogy?
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy hibátlan állapotú Motorola razr 2022 8/256gb fekete készülék
- Eladó egy bontatlan Nintendo Switch Oled White Super Mario kiadás
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS! - 0333
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest