- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ma sikerült a server-gépen ebbe beleszaladnom: [link]. Röviden: ott a Win bejelentkező képernyő, a touchpad, egér, minden működik, csak a billentyűk nem. Ok, meghalt a billentyű, csere, de a vezetékes billentyűvel is ugyanez a gond. Akkor azért már felszaladt a szemöldök. A második gondolat nálam is az on-screen keyboard volt, de sehogy nem bírtam előcsalni (igen, tudom, hogy ease of access, ott próbáltam). 10 percet biztos szenvedtem vele, közben nézegettem neten, hogy van-e ilyen egyáltalán, akkor találtam a cikket. Mivel ő is a képernyőbillentyűzetet javasolta, addig nyomogattam, míg fel nem jött végre az EoA menü. Onnét már sima ügy. Na de mégis, milyen ez már!? 10 éve nem találkoztam még csak hasonló buggal sem (talán még az USB-vezérlők hajnalán, a ps2-es billentyűzetek idejében), szóval ezt most így hogy?
p
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest