Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem is emeltek jelentősen, mert az állandó lakhelyemet átírattam BP-re. Először kiküldték az ajánlatot _mailben_ (postán nem), 3 hónappal az évforduló előtt <10% emeléssel, ahogy évek óta teszik, de ezt benyelem, noha a bónuszom egyre csak nő.
Aztán 2-3 hétre rá lett új lakcímem, amit én be is jelentettem nekik, mire ők a biztonság kedvéért csak a _régi lakcímemre_ küldtek _postán_ (mailt nem) egy új ajánlatot kb.+15K-ról, de úgy, hogy semmi nem volt benne arról, hogy ezt most miért vagy egyáltalán bármi utalás arra, hogy igen, már küldtünk korábban egy ajánlatot, de lakcímváltozás miatt küldünk most egy újat, ráadásul az emelt összeg a korábbi összeghez +részösszegként jelent meg az ajánlatban, és csak erre a részösszegre küldtek csekket. Ezt a levelet a 30 napos felmondási határidő környékén sikerült elküldeniük, úgyhogy esélyem sem volt lépni. WTF. Nem az összeg miatt, de úgy felbosszantott ez az egész, hogy megnézettem jogszabályokban, hogy van-e szabályozva ilyen eset, de kb. semmi releváns. Biztosító (Un*qa) szerint minden nagyon rendben volt így. Azóta másik két biztosításomat lezártam náluk és a következő évforduló előtt el is köszönünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Synology NAS
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Thrustmaster T300 RS Alcantara + Wheel Stand Pro Állvány
- 4K Gamer PC i7-14700K / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / NZXT Ház - 280 AIO - Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- Szép Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- iKing.Hu - OnePlus 15 12/256GB használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest