Hirdetés
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Milyen széket vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Na nekem egy par eve kb. 3-4 hetente lejott magatol a felso reteg, es minden alkalommal ateltem ezt a kellemes 4-5 napot, ugyhogy eleg jo rutinra sikerult szert tennem, hogy hogy kell elviselni, eltartott par evig a dolog. Voltam tobbfele helyen, nem nagyon valtozott semmi, de pl. volt, amikor a doktorno tuvel vegigsatirozta, hogy az uj ham jol megtapadjon, de nem tapadt meg (a tuvel satirozas egy kulonleges elmeny, inyenceknek ajanlom). Aztan egy rokon unszolasara elmentem Kovacs Magyar Andras taltoshoz, ahol kezratetellel (na jo, foletetellel) meggyogyitottak. Es tenyleg elmult egybol, azota se ertem, ha mas mondana nem hinnem el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Path of Exile (ARPG)
- Automata kávégépek
- Yettel topik
- Diablo IV
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest