- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Viszlát
üzenetére
Megmondtak, hogy a szakmai reszen gyengenek bizonyultam. Valoban, tenyleg, ugyanis full stack dev vagyok, igy nem jutott elsore eszembe az indexof az egyik kerdesre megoldasnak, sem a filter, hanem mast mondtam.
Nem voltam confident, de hat hogy is lennek, hiszen nem csak full stack vagyok hanem 3 kulonbozo pipelineban full stack, az utobbi egy evben. Osszevissza kerulok projektrol projektre, egyik rendszerben ezt, masikban azt kell hasznalni, persze amit nem hasznalok, az torlodik a memoriabol es ido mire visszarazodok.
emvy: szerintem a szakmai tudasom sajnos rosszabb mint ket evvel ezelott. Hiaba tanultam meg azota uj dolgokat, de annyira sok az uj dolog, hogy mindenben csak erintolegesen vagyok ott, sehol sem kiemelkedo. Vagy ragyurok egyre de nagyon - folyamatban , ReactJS - vagy valami mas teruelt fele kell fordulnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Energiaital topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
- Samsung S22+ 256GB Phantom Black - Karcmentes, megkímélt állapotban!
- HP 255R G10,1 hónapos, 3 év HP Care garancia (Ryzen 5 7535U, 16GB DDR5 RAM, 512GB SSD, Win 11 home)
- DELL Latitude 5480,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest