Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szia!
a nevek / telefonszámok a Google névjegyzékkel szinkronizálódnak (hacsak nem tiltottad le), így azok bármely más androidos telefonról elérhetőek.sms-eseket és call log-okat én évek óta az SMS Backup and restore nevű cuccal csinálom, tud menteni pl. a Google drive-ba, és relatíve gyorsan megcsinálja a dolgokat.
Remélem, beválik neked is.
üdv,
@ -
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Amugy ez a smartswitch nagyon hulye. Preferencesben beallitom, hogy contactokat es call logot mentsen. Erre ment download konyvtarat (ezt ugye direkt kikapcsoltam), meg videokat (ezt is). Mondjuk a contacts.sbp 2k-os, ebben hogy lesznek benne a teloszamok nem tudom...
-
parandroid
félisten
Ha droidos, akkor elvileg google címjegyzékkel szinkronizál. Én még droidról almára is így álltam át. Ha valamiért nem felhőzöl, akkor elvileg valahogy menthető komplett telefonkönyv egy fájlba (talán .vcf), és azt az új készüléken importálod. Ilyet meg utoljára Symbianról droidra váltásnál csináltam.
p
-
lenox
veterán
Milyen ingyenes programmal lehet a regi android telefonomrol a telefonszamokat/neveket, sms-eket, call log-ot atvinni az ujra? Samsung -> Samsung, de a smart switch nem tudja az sms-t atvinni, azt irja failed. Illetve egyeb dolgokat se akarnek atvinni, mint emailcimek, beallitasok, marhasagok, es felhobe se toltenem fel.
#56389: Ezt igy nem tudom ertelmezni, de a 'Mi?' vagy 'He?' az rovidebb es magyar, es azt se ertettem volna.
-
lenox
veterán
Na en most jottem vissza 15-20 fokbol, kihalgattam, hogy mit csinalnak a csajok a zoldeknel.
-
Tim82
félisten
válasz
Pttypang
üzenetére
Nyilván az egy szem saját tapasztalatomból indultam ki
Nyilván ezt az apróságot elfelejtetted eddig odaírni...
Az, hogy neked nem megoldás, amúgy változtat valamit azon a tényen, hogy általában véve ez is egy lehetőség (a többi felsorolttal együtt) az egyenleg követésére "bankkártyás illúziórombolás" esetében?Amúgy igen, bankkártya tranzakció reversal-ról tudomásom szerint jelenleg egy hazai bank rendszere sem küld sms-t, ami rendszerszintű korlát kb.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Itt 3 hete szünet nélkül -20 és -10 között váltakozik az éjszakai és nappali hőmérséklet, és a 3 hete leesett 25 centi hó a legtöbb helyen még mindig minimum 20 centi. Erre jön még majd elvileg kedden vagy újabb 10 centi, így a néhány helyen jéggé fagyott rétegre kerül egy friss, vastag réteg, amitől nem látni majd hogy hol vannak alatta betonkeménységűre fagyott hó és jégtömbök, és gyönyörűeket lehet esni, meg szaggatni lefelé a lökhárítókat. A parkolóhelyek kb. felére csökkentek, az utak szélessége két oldalról 50-50 centivel keskenyebb, és pengeéles fagyott jégdarabokkal határolt. Vannak ahol az utcát egyáltalán nem takarították 3 hét óta, sok helyen meg 10 centi magas jégbordák keletkeztek.
Vagyis itt felénk meg már egy szem hó sem hiányzik, viszont jön. Node szóltam én egyetlen szót is?
Viszont aki szerint nincsenek már nálunk telek, annak üzenném: rossz helyen keresi. -
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ez nem inkább fordítva van, hogy az esőfelhőkkel jön az enyhülés?
Elég rég él már a mondás, ha csillagos az éjszaka, akkor bizony krvahideg lesz..
(#56375) Tim82
Nyilván az egy szem saját tapasztalatomból indultam ki, hogy bizony Otp-nél, (mert az, hogy bárhol elérhető, nekem megér annyit, amennyibe a junior számla kerül épp) az sms-ek nem jelentenek megoldást, de a mobilos appjukat használom én is, tökéletesen megfelel. -
EQMontoya
veterán
Miért van az, hogy csak akkor esik bármi, ha a hőmérséklet 0 fok fölött van?
Két hete kemény hidegek vannak, de egy szem hó nincs mellé, most jön a meleg, erre kapunk egy hét esőt, hogy tutira latyak legyen. -
Az sms szolgáltatás már csak azért is vicces, mert 30 ft kb egy sms, tehát ha veszek egy 80 forintos kávét, akkor kapok róla egy 30 forintos sms-t.
Mármint ha szar az automata és visszautalják a pénzt, akkor igen. Itt az értékhatár beállítással sokra nem mennék, mert mégis érdekel, csak azért na.. -
K1nG HuNp
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Nem látod a pénzt, nem kézenfogható, nálam sokkal könnyebben csusszan el 10k kártyával mint kpban
-
parandroid
félisten
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
A kommented óta sem sikerült rájönnöm pontosan, mit akartál ezzel mondani. A legvalószínűbb tippem, hogy úgy érzed, hogy csak azért látod kevesebbnek a pénzedet, mert hitelkártyát használsz, de ebben sem találom a logikát. Közelebb viszont nem jutottam.
Lehet, hogy az anglisztika helyett inkább magyar szakosnak kellene jelentkezned. De most miért én mondjam meg, én csak erőszakos vagyok.
p
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Pttypang
üzenetére
Simple living. Míg nem volt barátnőm a világot jelentette számomra ha kaptam pl 10kt karácsonra és elb*szhattam konzolos jatekokra, mostmeg egy héten ha látom 2-3 alkalommal, és lazán elfolyik ennyi a kartyamrol
Nemtudom hogy ez a bankkartyak miatti illuziorombolas miatt van vagy csak szimplan draga egy baratno
Majd csak megszokom 
-
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Alapvetően szerintem is rendben van, ez a driver kezelés csak jobb akart lenni, de igazából nem sikerült. Pár hónap alatt lazán többet szoptam az automatikusan letöltött, de rossz driverekkel, mint az elmúlt pár évben win7 alatt bármilyen driverrel.
-
parandroid
félisten
Persze, hogy van vele probléma, mindegyikkel volt. Soha nem lesz problémamentes oprendszer. Mindazonáltal ez eddig a legjobb, amit használtam. A Win7 is jó volt, én a Win XP-vel is remekül megvoltam, sőt, a 95-98-cal is, mind a legjobb volt a maga idejében, aztán eljárt felettük az idő. Win7-re sem állnék már vissza, egyszerűen van egy csomó dolog, amiben kényelmesebb, jobb a Win10. Az érintőkijelzős rendszerek mellett a driver-kezelés pl. egyértelműen ilyen. De többek között a hálózatkezelésén is sikerült végre annyit kalapálni, hogy a meglévő technológiák és biztonsági funkciók implementálásával együtt is hétköznapi ember számára is használhatóvá vált.
Akinek meg nem tetszik, nyugodtan downgrade-elhet Win7-re. XP-t is rengetegen használták még évekkel a support leállítása után is.
p
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nem, a hardvergyártók tojnak új drivereket írni (illetve, azok sem jók), ezért ne csak a Windowst szidd.
Több gépen is Win 10 fut a környezetemben, nincs vele probléma. -
-
válasz
parandroid
üzenetére
nálam nem

-
válasz
parandroid
üzenetére
Atmeken milyen jol megy a 98
-
EQMontoya
veterán
Miért kellett kitalálni ezt a kreténséget, hogy a windows majd mindenhez keres drivert a parasztnak?
Régen ez úgy ment, hogy feltelepítette a júzer az OS-t, 1-2 óra alatt felpakolgatta a drivereket, majd minden működött.Most ott tartunk, hogy a win10 kapásból felrak mindent. A Latitude-omon így a wifi driver volt szar, a Kyocera hálózati nyomtatóhoz adott win10 driver krixkraxokat nyomtatott (minden lapra egy sort, de minimum 10 oldalra), Zasszony Vostroja meg minden 3. windows update után összefossa magát, mert ott is valami driveres elb@szódás van.
Hát, erre mondta talán Lenin elvtárs, hogy ami nem megy, az ne erőltessük.
-
Lortech
addikt
Javának van a legnagyobb ökoszisztémája az összes nyelv közül (nincs statisztikám, csak érzés) és ehhez meglehetősen széttagolt is. Ahhoz, hogy csak a főbb, ismertebb dolgokkal képben legyél, napi 24 óra is kevés lenne. A java persze mint nyelv stabil, csak ez önmagában sokra nem jó.
-
tildy
nagyúr
Mint irtam a 2015-2016-os ev olyan nagy valtozasokat hozott frontenden, mint az elotte levo 5-6 ev osszesen. Full stackesek nagy problemaja: sok dologhoz hozza tudnak szagolni, de igazan mélyen egyikhez sem.
Hiaba ereztem ugy, hogy hm, nem is rossz a js tudasom, bejott az angular, bejott a react, hamar-hamar tanuld meg gyorsan, ( plusz vegezd a devopsok munkajat is, konfiguralj vagrant boxot meg egyebet), es ugy erzem sok. Mult honapban volt egy PHP interjum, hat hatalmasat egtem ( Akkor epp fel eve egy sor php kodot sem irtam )
Mint korabban irtam, 10 honapot estem ki a gyerek miatt a munkabol, de kb olyana valtozas, mintha mikor leleptem volna meg benzines autok lettek volna, mikor visszajottem, mar repulo autok.
Szetforgacsolodott a tudasom, legalabb 2 php frameworkon dolgoztam ( ebbol egyik uj volt nekem, symfony), bejott a doctrine, composer, npm, gulp, react , aztan vissza angularra picit, de arra nem volt ido, hogy az alapok rendesen meglegyenek. Gyerek mellett otthon nincs ido pluszban tanulni, mikozben kb az van , amit hollo is mond, hogy self learn, probalom masok kodjabol megerteni, hogy hogyan is mukodik a dolog egy-egy adott projekten.
Kicsit mar sajnalom, hogy anno nem a JAVA-t vagy a C#-t valasztottam....:? ( mintha kicsit stabilabb lenne)
---------------------------
Sajnos nem tehetjuk meg, hogy nyaraljak, UK-ben egy( tobb) kisgyerek anyagilag leamortizalja az embert. Egyszeruen egy fizubol nem tudnank megelni, pedig ugye mind atlag felett keresunk. ( megha alulfizetve is, mindketten). A masik meg , hogy babat varva az ember nem pattog. Pedig mar erik a munkahelyvaltas igy 5 ev ittlet utan. -
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
és minden tele van self-made expertekkel, akiknek igazából gőzük nincs a témához

-
EQMontoya
veterán
Ez máig is így van, legalábbis továbbra is hasonlókat hallok róla.
Talán Adát már nem oktatnak, de hát mégiscsak 2017 van.Persze az egész közoktatást és sajnos jelentős részben a felsőoktatást is átjárja a mai napig a porosz módszerből fennmaradt, a gondolkodást rendkívül kevéssé értékelő szemlélet, és ez szépen látszik a végeredményen is.
-
tildy
nagyúr
1998, ELTE. Ez akkoriban kokemeny programozo MATEMATIKUS kepzes volt, a sok "hulye" -mint en is meg a szoossszetetel elso felere koncentralt, mikozben valojaban a masodik elem volt hangsulyos. Nem az en vilagom volt. Amikor programozasi nyelvkent az ADA-t kezdtek volna tanitani C++ vagy egyeb helyett, akkor ugy gondoltam, na oke,ennyi eleg is.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Persze, vannak ilyenek, de gondolom, inkább üzemeltetésen.
Nálunk azért jóval komolyabb sdlc van, mint a "lefordult, megnyomkodtuk, mehet prodba"
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Azért értelmes helyen nincs ennyire tegnapra rilíz szerintem, az említett összeg viszont enélkül is megkereshető.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Lortech
üzenetére
Bruttó 1M nem csak a szerencsén múlik, hanem inkább azon, hogy ki mennyire bevállalós.
Ha belefér az életedbe, hogy akár hajnali 2-kor be kelljen ugranod melóba, mert akkorra készül el a build, amit azonnal le kell tesztelni, hogy délutánra ki lehessen szállítani, akkor a Duna parti irodaházakban bármikor szívesen látnak (és meg is fizetnek).
-
Lortech
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
És 30 alatt simán lehetsz bruttó 1M fölött.
Oké, de azért én hozzátennem, hogy ez szerintem max 10%-nak sikerül "infón" belül, ha tippelnem kéne, akkor inkább közelebb az 1%-hoz.A témához még annyit, hogy aki olyan oldalról közelíti meg a karrierválasztást, hogy mivel lehet jól keresni, az könnyen az első bekezdésedben említett kihullók között találhatja magát, és nem az 1%-ban.
-
FehérHolló
veterán
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Azt mondtad, hogy jó vagy infoból.
Nehogy már az legyen a kiválasztási szempont akkor, hogy mennyire nehéz a szak...Ha elvégzel egy informatikusit/programozóit, várható kezdőfizud kétszer-háromszor annyi, mint egy tanári diplomával. 5 év gyakorlattal ötször annyi, 10 év gyakorlattal pedig tízszer annyi is lehet.
Céges felvételiken nem stresszelnék, nagyon keresettek a programozók. Nem túlzás, hogy mindenkit felvesznek, akinek van ilyen irányú képesítése.Progmaton persze hogy nehéz a matek is. Mérnökinfon annyira nem, de ott sem piskóta.
-
EQMontoya
veterán
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Az infós képzés azért nem triviális, én BME infóra jártam, elég sokan kihullottak (legalább a fele), továbbá a maradéknak a fele is kínkeservesen, az előírányzott idő közel kétszerese alatt végezte el.
Meg lehet csinálni, persze, közel sem lehetetlen, de nem triviális.Viszont infósként szerintem manapság balf@sznak kell lenni hozzá, hogy ne legyen hamarabb állásod, mint diplomád.
És 30 alatt simán lehetsz bruttó 1M fölött. -
lenox
veterán
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
150k az nagyjabol az atlagkereset, tehat azzal kb. annyit lehet kezdeni, mint az atlagember, tehat nagyon nehezen lehet elerni barmit. Ha infos leszel akkor Magyarorszagon szerencsevel es kemeny munkaval, kulfoldon kemeny munkaval eleg sokra lehet vinni. En eleg sok infost ismerek, aki eleg jol boldogul az vagy sajat businesst visz, vagy valamiben olyan melyre asott, hogy vilagszinten kiveteles tudasa van. Tehat valoban maga a diploma nem jelent semmit, de remelhetoleg ha elvegzel valamit, akkor talalsz olyan temat, ami erdekel, es lesz eleg szorgalmad jobbnak lenni benne az atlagnal.
-
kraftxld
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Kb azt, hogy az elmult 15 évben ugyanolyan sz*r maradt az IT felsőoktatás

-
Nem, az tudtommal programtervező informatikust takar nálunk, de én mérnökinfón vagyok, nem tudok pontosan nyilatkozni.
Mivel nekem szakközépben nagyjából kimaradt a matek, nyilvánvalóan szenvedek ezekkel, de a szakmai tárgyaknál is lehet csúszni rendesen, nem poénból 95% a bukási ráta ahogy mondtam egyes tárgyaknál.
(#56323) K1nG HuNp
De ha utálod, amit csinálsz, akkor lehet akármilyen jövőbiztos.
Beállítottság kérdése, mert ak ibölcsésznek megy, az általában nem egy elbújt matematikus.(#56321) 66zio
Megfelelo elozmenyekkel tenyleg nem annyira nehez, de a ~70 emberbol, akikkel '14-ben kezdtem, egyetlen egy srac vegez majd mostanaban mintatanterveskent..
-
K1nG HuNp
őstag
Osztatnaln tanári képzéssel milyenek a tapasztalatok? Angol-infó érdekelne
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Es még ugyanannyiba a babyszitter... A szomorú, hogy ha berelnem az is 1200font plusz rezsi lenne, ha nem több. Most is ennyi, csak 8 év múlva 40%-a a lakasnak a miénk (lehet felvesszük a maradekra is a hitelt, meglátjuk) Ebből most 850 font a hitel, 300font a bérleti díj, 100 a közös költség.
-
66zio
aktív tag
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Bejutni tényleg nem nehéz. Mondjuk az könnyen beszél aki már elvégezte. Ez olyan mint amikor nehezen megy egy tárgy és aki már elvégezte azt mondja : Jaj mit panaszkodsz, az tiszta könnyű volt, lesz még nehezebb is stb. Persze az nem jut eszébe, hogy amikor ő járt ott ahol most te ő is ugyan úgy szenvedett vele. Az idő megszépíti az emlékeket

-
e=mc²
őstag
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Ezzel nincs is semmi gond, csak latszik rajtad, hogy fiatal vagy meg, hogy olyanokat irsz, ahogy.
Szerk:
Az 56305-ben irtakra reagaltak itt joparan, amit en pl. ugy olvasom, hogy eleg nagy mellennyel es konnyelmuen kezeled, mikozben szerintunk fogalmad nincs rola, hogy mi fog meg rad varni.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Később pedig azt írta, hogy egyetem után nulla tapasztalattal nehéz állást találni, ebből gondoltam arra, hogy oké, akkor gyakornoki állást keres az ember még a vége előtt és szerez tapasztalatot.
(#56314) K1nG HuNp
Perrszimista-realista hozzáállás, inkább kéne azt mondanom, hogy persze, menj csak, hiszen menni fog, aztán két hét után rájössz, hogy mégse?
Kérlek.(#56316) e=mc²
Ha ki akarja próbálni magát, azt én is szorgalmazom, a fenti részben is úgy kezelendően írtam azt a két hetet, hogy nem véletlenül van rá lehetőség, az első félév után otthagyhatod minden következmény nélkül az egyetemet, azt nem kell visszafizetnie az embernek. -
K1nG HuNp
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Nemvagom mire fel ennyire arrogáns.. csak segítséget szerettem volna kérni

-
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Mesélj még kérlek, hiszen itt senki se volt még soha egyetemen.
(#56302) peterkeT
Ezt nem kicsit hiányolom. Dolgoztam viszonylag fiatal koromtól kezdve itt-ott, de nyilván sehol se szereztem olyan túl sok releváns tapasztalatot, amivel lenne értelmem bárhova menni. Hiába töltöttem különböző helyeken éveket, ha egyszer semmit se ér.
Nyilván ha látnék potenciált egy munkahelyben, ahol nem halnék éhen a fizuból és lenne tényleges továbblépési lehetőség, nem pedig csak beragadni dokkmunkásként, akkor mennék szívesen, de nem látom a stabil lehetőségeket ilyen téren.(#56309) gaborbol
Operacios rendszerek 95%-os bukasi rata vizsgan. Többi tárgyból olyan 60-70% környéke.
Persze nekem is mondták órán, hogy ha nem értem azt, amit a tanár elsőre elmond órán, akkor biztosan hülye vagyok, de hát na, nem voltam emelt matekos, sőt, igazán matekos se..(#56310) concret_hp
Azért gyakornokkent 150-et keresni nettoban szerintem nem rossz, ha el se vegezted még az egyetemet, hiszen mintatantervesként szereztél gyakorlati helyet a második évedben vagy harmadikban, így releváns szakmai tapasztalattal kerülsz ki az egyetemről, sőt, a gyakorlati helyedre talán fel is vesznek, nem..?
-
K1nG HuNp
őstag
Mennyire hoax egy gaming ping csökkentő vpn (gpn
) ? [link] -
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
csak arra replyzett, hoyg nem net 150K a kezdőfizu, és ez mind2 esetben true, nem értem mi a gondotok

gaborbol: na azt képzeld el, van aki el is végezte a bme-t

-
gaborbol
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Sose felejtem el, en anno a KKMF-re jartam muszaki info-ra es volt par srac aki a BME-rol bukott le kozenk.
Matek gyaksi tanar irja fel a a feladatot a tablara a konyvbol, egyszer csak megszolal az egyik ilyen "kibukott" srac, tanarno el tetszett irni a feladatot.
Miert is?
Mert oda 2X-et irt, es akkor nem lesz eredmenye a peldanak.
Tanar belenez a konybe, elvorosodik, javaitjaAzert kozgazbol meg muszerek es meresek-bol szortak a nepet rendesen. Gondolom ez most sincs nagyon mashogy.
-
K1nG HuNp
őstag

-
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Wow, eddig még hirből sem hallottam, hogy ilyen lehetőség van a gimikben.. Szabolcs rulez

-
parandroid
félisten
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Anglisztikával az égegyadta világon semmit nem fogsz tudni kezdeni. Az ok, hogy mindenhova kell az angol, de nem ez a szint, sima társalgási szint (C1-2) kezdetnek akármire bőven elég. Ellenben ha tanítanád is az angolt utána, ahhoz úgyis kell egy pedagógiai diploma is, szóval megint öngól. De legalább addig is rengeteg szabadidőd lesz (egyszakos bölcsészek, szevasztok!).
Ebből a szempontból egyébként rettenetesen eltaláltnak érzem a német rendszert, ha szakmát akarsz, elmész egy olyan képzésre, ahol kezdettől fogva az időd felét töltöd csak suliban, a másik felét egy választott cégnél (ahova rendes állásinterjúval jelentkezel, meg minden), évente emelkedő rendes fizetésért. Ha meg tovább akarsz utána menni, akkor még a cég fog noszogatni az első megszerzett szint után is - legalábbis ha addig jól teljesítettél.
Nagyobbik lány most nyolcadikas, épp a munkára jelentkezést tanulják politika- és gazdaságtudomány órán, ha vége a témának, jelentkezniük kell egy piaci alapon működő vállalathoz, és két hét gyakorlatot letölteni (14-15 évesen!). Utána évben következik a szociális szféra (iskolák, óvodák, kórházak, szociális intézmények). Aztán meg már kvázi élesben megy, több hetes gyakorlatokkal a választott irányban. És ez csak egy sima gimnázium, nem is szakmát tanul. Mire eljut az egyetemig, lesz már 4-5 sor gyakorlat az önéletrajzában, és mé csak ott indul be ez a gyakorlatosdi dolog igazán. Egy ügyes választási sorral tényleges álláskeresésnél már ott lesz neki a pár év gyakorlat, nem is beszélve arról, hogy némi zsebpénzt is keresett addigra, és megtanulja, hogy néz ki egy munkahely.
Monty: Budapest mindig külön kategória lesz, kvázi EU-s árakkal. Németeknél az a gond, hogy itt vidéken is ilyenek az árak. Frankfurt (vagy München, vagy Berlin) eleve kap itt is egy legalább1,5-szeres szorzót. És már előre megy a pánik, hogy milyen árfelhajtás lesz, ha költöznek ide a londoni bankok - némelyik már elkezdte -, és velük nemcsak a tényleges személyzet, de a szerződésesek, és a kiszolgálószemélyzet jó része is, ráadásul mind családostul. Fizetőképes kereslet, ugye, az ilyesminek meg van egy erőteljes árnövelő hatása.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Viszont aki szerint nincsenek már nálunk telek, annak üzenném: rossz helyen keresi.

Meg ugye van akinek egy fel zsemle draga.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)