Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Nem Tim, mindössze egy példa volt arra a teljesen általános jelenségre, ahogy a nőket kézzelfoghatóan, napi szinten és kivétel nélkül mindenhol különböző degradáló módokon ábrázolják, használják (sokszor úgy, hogy a célközönség a nő vásárló, ami elég durva wtf?! ). Differenciálni lehet, de az én szememben teljesen mindegy, hogy BMW vagy csak egy "ártatlan" fehérnemű reklámról van szó, ugyanarról beszél mindegyik. Sajnálom ha nem elég PC, de számomra mindaddig álszent marad mindenféle Ákos-ügyhöz hasonló háborgás, amíg a mindennapokban lépten-nyomon fellelhető problémák felett szemet hunynak, azért mert ezt sokkal súlyosabb problémának látom. Ezzel nem Ákos interjúja és a mögötte húzódó dolgok és előzmények súlyosságát akarom csökkenteni, nyilván annak is van, de úgy gondolom, hogy ha az ember képes elvonatkoztatni a felszínen forrongó hisztériától, akkor egyértelmű, hogy közel sem egy súlycsoport az előbb említett problémához képest.
Mindamellett, hogy értem azt amiről beszélsz, egyetérteni nem tudok vele. Nekem az csípi a szemem, hogy tele van a világ kibeba*ott súlyos problémákkal, az emberek meg ilyen idiótaságokon pörögnek, hogy politikusok miket nyilatkoznak. Tessék nekem legalább egy konkrét példát írni, amikoris legalább egy nő hátrányt szenvedett amiatt, amit ezek a mindenféle népek összehordtak az elmúlt időszakban (Ákos esetében ugye durván félremagyarázva, de emvy tett egy utalást, hogy K. Laszlo sem úgy volt, ahogy aztán felkapták). Addig amíg nincs ilyen, addig vihar a biliben, semmi más, miközben lényegi dolgokkal meg nem foglalkozunk.
A béke természetesen szent és sérthetetlen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Magisk
- További aktív témák...
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo Thinkpad L450, 14" HD, i3-5005U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP ProBook 650 G2 15,6" FHD, i5-6200 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- Lenovo ThinkPad L460,HD+, 14",i5-6200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest