- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kész otthoni szórakoztató-központ a legújabb ROG monitor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Viszlát
üzenetére
Alapvetően egy, a határt valóban átlépő példát hoztál, abból általánosítottál a "jelenségre", hogy az Ákos-interjúban elhangzott vélemény miatt felháborodókkal kapcsolatban alá tudd valamivel támasztani a sommás kijelentést, hogy "álszentek". Én megpróbáltam differenciálni, hogy nem csak ilyen súlyosságú példák léteznek, a legtöbb, a "jelenségbe" tartozó eset nem feltétlenül éri el az ingerküszöböt, ami miatt nagyobb mértékű felháborodásnak kellene kitörnie. (Te amúgy háborogtál anno pl. az említett Coca Cola-s félmeztelen férfis reklámok miatt, ahol egyértelműen "szexuális tárgyként" kezelik a férfit a nők?)
Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy esetleg egy átlag fehérnemű reklámot (ami lehet, hogy jóval kisebb közönséget ér el) kisebb súlyosságúnak ítélnek meg az ilyenek miatt felháborodni képes nők, férfiak, mint egy közismert, közvéleményt formálni tudó személyiség szerencsétlenül közreadott véleményét (ami viszont elég sok embert). Nem tudom, én ettől még nem tartom őket álszentnek, mert más az ingerküszöbük.
Amúgy az Ákos-interjú is egy "jelenség" része. Elég sok embernek kifejezetten csípi a szemét a sokadik, a rendszer prominens képviselőitől vagy szimpatizánsaitól látható, a nőket szerencsésebb esetben paternizáló, rosszabb esetben kifejezetten dehonesztáló megnyilvánulás, aminek nincs vagy csak kicsi következménye van. De mintha már megint ismételném magam.
Ja, amúgy természetesen minden véleménykülönbség ellenére béke van.

Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anime filmek és sorozatok
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest