Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Viszlát
üzenetére
Alapvetően egy, a határt valóban átlépő példát hoztál, abból általánosítottál a "jelenségre", hogy az Ákos-interjúban elhangzott vélemény miatt felháborodókkal kapcsolatban alá tudd valamivel támasztani a sommás kijelentést, hogy "álszentek". Én megpróbáltam differenciálni, hogy nem csak ilyen súlyosságú példák léteznek, a legtöbb, a "jelenségbe" tartozó eset nem feltétlenül éri el az ingerküszöböt, ami miatt nagyobb mértékű felháborodásnak kellene kitörnie. (Te amúgy háborogtál anno pl. az említett Coca Cola-s félmeztelen férfis reklámok miatt, ahol egyértelműen "szexuális tárgyként" kezelik a férfit a nők?)
Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy esetleg egy átlag fehérnemű reklámot (ami lehet, hogy jóval kisebb közönséget ér el) kisebb súlyosságúnak ítélnek meg az ilyenek miatt felháborodni képes nők, férfiak, mint egy közismert, közvéleményt formálni tudó személyiség szerencsétlenül közreadott véleményét (ami viszont elég sok embert). Nem tudom, én ettől még nem tartom őket álszentnek, mert más az ingerküszöbük.
Amúgy az Ákos-interjú is egy "jelenség" része. Elég sok embernek kifejezetten csípi a szemét a sokadik, a rendszer prominens képviselőitől vagy szimpatizánsaitól látható, a nőket szerencsésebb esetben paternizáló, rosszabb esetben kifejezetten dehonesztáló megnyilvánulás, aminek nincs vagy csak kicsi következménye van. De mintha már megint ismételném magam.
Ja, amúgy természetesen minden véleménykülönbség ellenére béke van.

Új hozzászólás Aktív témák
- 500GB Sata SSD-k / Western Digital / Samsung / Crucial / Beszámítás OK!
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Asus geforce rtx 5090 rog astral lc oc 32gb gddr7 512bit
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Beszámítás! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest