- Autóhifi
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Viszlát
üzenetére
Alapvetően egy, a határt valóban átlépő példát hoztál, abból általánosítottál a "jelenségre", hogy az Ákos-interjúban elhangzott vélemény miatt felháborodókkal kapcsolatban alá tudd valamivel támasztani a sommás kijelentést, hogy "álszentek". Én megpróbáltam differenciálni, hogy nem csak ilyen súlyosságú példák léteznek, a legtöbb, a "jelenségbe" tartozó eset nem feltétlenül éri el az ingerküszöböt, ami miatt nagyobb mértékű felháborodásnak kellene kitörnie. (Te amúgy háborogtál anno pl. az említett Coca Cola-s félmeztelen férfis reklámok miatt, ahol egyértelműen "szexuális tárgyként" kezelik a férfit a nők?)
Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy esetleg egy átlag fehérnemű reklámot (ami lehet, hogy jóval kisebb közönséget ér el) kisebb súlyosságúnak ítélnek meg az ilyenek miatt felháborodni képes nők, férfiak, mint egy közismert, közvéleményt formálni tudó személyiség szerencsétlenül közreadott véleményét (ami viszont elég sok embert). Nem tudom, én ettől még nem tartom őket álszentnek, mert más az ingerküszöbük.
Amúgy az Ákos-interjú is egy "jelenség" része. Elég sok embernek kifejezetten csípi a szemét a sokadik, a rendszer prominens képviselőitől vagy szimpatizánsaitól látható, a nőket szerencsésebb esetben paternizáló, rosszabb esetben kifejezetten dehonesztáló megnyilvánulás, aminek nincs vagy csak kicsi következménye van. De mintha már megint ismételném magam.
Ja, amúgy természetesen minden véleménykülönbség ellenére béke van.

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autóhifi
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Logitech G29 (PS) // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest