Hirdetés
- Autós kamerák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Errefelé kissé más a helyzet, illetve én nem tudok betartani (esetleg felmondok), mert közben felsőoktatásra járok, és a munkáltató nem támogat, de meg tudtunk egyezni hogy kiadja a sulis heteimet (havi egy hét), ami vagy összejön, vagy nem (most a törvényi előírásoktól nyugodtan eltekinthetünk, attól is hogy szakirányú továbbképzés). Mindegy, mert most is jelezte hogy (szerinte) 4 alkalommal nem mentem be más dolgozó helyett (betegség miatt), ezért nem köteles műszak cserét engedélyezni. Vagy ez olyan mint hogy kötelező oktatások, szabadnapokon, amire nekem kötelező mennem, de van olyan dolgozó aki nem volt, és így is minden rendben van, és itt az évi 1x new protocol szerinti reanimációs képzést is említeném (ami rohadt fontos lenne e.ü.-ben). Az hab a tortán hogy munkaruhapénz kibliccelése miatt a munkaruha=védőruha, így adnak valami sz@kadt trágya ruhát, vagy épp rossz méretet (utóbbival el vagyok látva), tehát vehetem a fizuból a munkaruházatiban az, amibe dolgoznom kell. Szóval ez van, érdekel a terület, bár mentálisan eléggé kimerítő, és anyagilag is megalázó.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Autós kamerák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A rend őrei
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest