Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Az igen vidám, hogy amikor a vesekövem fordul egyet, akkor fél napig majd szétpattan a hátam és a hasam ahova kisugárzik, még úgy is, hogy igyekszem nem feszíteni a tájékot, és kényelmesen ülni, meg inkább állni, és akkor az allergiám miatt egyszercsak rámtör a tüsszögés, és már abban a másfél másodpercben tudom, hogy meg fogok őrülni, és akkor 3-4 érfalfeszegető tüsszentés, majd egy percig csendben folyik a könnyem és megpróbálok ismét levegőt venni...
Sosem akartam tudni, de el tudom képzelni milyen lehet, mikor egy dárdával átszúrnak valakit hátulról, hogy elöl jön ki. Ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Apple Watch
- BestBuy topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- Eladó Xiaomi Redmi Buds 8 Lite!
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- Eladó Xiaomi Smart Band 10 okoskarkötő!
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone X 64Gb akku 100%
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest