- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Oly sok problémámra tudtatok segítő kezet nyújtani, hogy bátorkodom e kérdést is feltenni. Amennyiben valakiben negatív érzések jönnek fel, kérem, inkább tartsa magában
- ugyanis eléggé elvagyok szontyolódva...
(
) köszönöm a megértést!A kérdésem tömören: van olyan hely Budapesten, ahová célzottan azért mennek az emberek, hogy komoly, és hosszantartó kapcsolatra fogékony embert találjon magának?
Ugyanis az utóbbi időben egyre jobban megcsömörlödtem a világtól, - nem kell szerintem részleteznem. Férfiként, és túl egy pár - csak hosszantartó - kapcsolat után úgy érzem, hogy ez a világ nem az én világom, és vagy csak olyan lány jut nekem, aki szüzességi fogadalmat fogadott, vagy olyan, aki már 3 nap után korbáccsal dobna be az ágyba.
Szóval kifordult a világ, és eléggé nem találom benne a helyem, s valahogy mindig elkerülöm a rendes hölgyeket, akik még ép, és józan ésszel gondolnak a holnapra, jövőre.
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Íme az új Android Auto!
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Biliárd és snooker topik
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- Crimson Desert
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max - Deep Blue - 256GB - ONE - ÚJ - 3 Év Jótállás.
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

- ugyanis eléggé elvagyok szontyolódva...
(
) köszönöm a megértést!