Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeges
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
igazából nem értem, miért lenne értelme boltban öltönyt venni (kivéve, ha azonnal kell). hosszú évek óta szabónál csináltatom, és semmivel nem drágább, mintha egy ugyanolyan minőségű öltönyt boltban vennék (sőt, a nevesebb gyártóknál drágább). plusz a sajátjaimról tudom, milyen szövet, mivel én veszem meg. plusz rám szabják, nem a próbababára.

más: keresgettem, de nem találtam friss info-t london-budapest repülőutakról: melyik repteret, melyik társaságot érdemes választani? mire érdemes figyelni? van esetleg "titkos" telefonszám vagy honlap, amit érdemes felkeresni? ősszel egy hétvégére mennénk ketten (azaz egy bőrönd elég).
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest