Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Projektor topic
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
És mikor visszajött is csak lehalkította, de megy tovább.

Hazamegyek 3 órán keresztül Rammsteint meg Metallicát meg AC/DC-t kell hallgatnom hogy kitisztuljon a fülem meg az agyam, és legyen étvágyam vacsorázni.
Emlékszem, mikor 99-ben felkerültem Pestre, friss egyetemistaként laktunk hárman vidám friss egyetemista fiatal srácok, reggelente keltünk 7 körül, ki előbb ki később, elosztottuk ügyesen a készülődést, aztán surrogtunk le a 86-oshoz, mert Közgáz meg BME egy irányba volt nagyjából.
Na és reggelente a konyhában mindig bekapcsolták a rádiót a többiek, és minden egyes nap, minden egyes áldott vagy átkozott nap reggel 100% bizonyosssággal a készülődés időpontjában hótziher módon lejátszották Shania Twaintől azt az akkori "slágerét", amitől többet kínozva se tudnék mondani, és amikor már 4. hónapja minden héten minimum 5x minden reggel ezzel keltem, mondtam a többieknek, hogy lassan idegrángást kapok már, és nem tudok bemenni egyetemre, mert az agyam széjjelhullott apró darabokra, és a következő 50 évben soha nem akarom azt a számot hallani. Titokban persze ők még azért hallgatták reggelente, aztán újabb 1 hónap múlva feladták, ők sem bírták tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest